Aha,ai facut burta...MuskMd scrie:mda... folosita, luata de prin vara, o dau pen'ca am luat alta mai mare ....
90 lei . Pt plata in cont asigur transport prin posta si bonus niste muste zdravene
revin cu poze mai pe seara.
Vand vesta muscar Cabelas
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Vand vesta muscar Cabelas
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
poate influente si nu, nu simti bine
.

Vandut !
sa-i care toate cele noului proprietar pe drumuri de munte
!
sa-i care toate cele noului proprietar pe drumuri de munte

- semlecangheorghe
- veteran
Mah,hai ca m-ai facut curios,cite dracovenii trebe sa cari printr-o vesta de asta?? Nu de alta dar sa stiu ce ma asteapta..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
depinde ce lighioaie vrei sa prinzi bre.......
standard ..... pensa, clip, cateva role de tippet, flotant, floaca de uscat mustele, amadou ( io n-am... ) de ala de indreptat leadere, un leader , doo de rezerva, o cutie, doo de muste, permisul d epescuit, eventual minciogul atarnat de spate cu magnet.....
la alti retarzi... 3-4 cutii de muste, 3-4 leadere de flotabilitati diferite, 5-6 shootingheaduri diferite, splitshoturi, strune, FC diverse grosimi , ceva de ascutit carlige...... nah...dupa posibilitati....
standard ..... pensa, clip, cateva role de tippet, flotant, floaca de uscat mustele, amadou ( io n-am... ) de ala de indreptat leadere, un leader , doo de rezerva, o cutie, doo de muste, permisul d epescuit, eventual minciogul atarnat de spate cu magnet.....
la alti retarzi... 3-4 cutii de muste, 3-4 leadere de flotabilitati diferite, 5-6 shootingheaduri diferite, splitshoturi, strune, FC diverse grosimi , ceva de ascutit carlige...... nah...dupa posibilitati....