Vand TR76 Super Shore ML, Andrei Sava X, 1400 lei
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Vand TR76 Super Shore ML, Andrei Sava X, 1400 lei
Lanseta este impecabila cu componente de top: blank TR76 Super Shore ML pana in 1/2 oz, inele Fuji, titanium tortize cu un singur picior http://item.shopping.c.yimg.jp/i/e/ryuseifw_tattg10, plecare din 25, cele de varf 4.5, matisaj negru, mandrina VSS vopsita negru lucios/Matagi, cu split grip pluta, buttcap Matagi. Pretul este nenegociabil. Lanseta este ca noua,se echilibreaza bine cu mulinete intre 190 si 220 g, marimea 2500. Un bat lucrat impecabil, extrem de senzitiv, ideal pentru salau pe lac dar nu numai.
0757309773.
0757309773.
Re: Vand TR76 Super Shore ML, Andrei Sava X, 1400 lei
Offff.... Mi era bun tare dar m am apucat de strains toate partile componente pt o lanseta la fel ca a dvs.mai am de luat mandrina si buttcap ul.o intrebare a s avea totusi: CE marime are mandrina VSS si de unde a s putea sa o achizitionez aici in tara? Multumesc anticipat.seara buna
Din pacate nu stiu sa iti raspund. Nu eu am construit lansetazanderEL scrie:Offff.... Mi era bun tare dar m am apucat de strains toate partile componente pt o lanseta la fel ca a dvs.mai am de luat mandrina si buttcap ul.o intrebare a s avea totusi: CE marime are mandrina VSS si de unde a s putea sa o achizitionez aici in tara? Multumesc anticipat.seara buna
Ma intereseaza si un schimb cu o lanseta de cast pana in 14 sau pana in 21g. Doar de valoare aporopiata cu asta sau peste ea + diferenta de la mine.
Ultimul pret 1200 doar pana maine seara. Apoi se retrage de la vanzare.
Ti-am trimis mp 
Se retrage de la vanzare.gaby2007 scrie:Ti-am trimis mp
Daniel