1. Lanseta Jig G Loomis IMX MB 843 custom , lungime 2,23cm dintr-o bucata (initial; avea 7 picioare dar l-am prelungit ) putere 10-17 livre, plaza 1/4-3/4 (7-21cm) mandrina American Tackle Aero cu lokingnut Fuji SKS , gandit pentru priza 4+0 (toata palma in fata piciorului mulinetei) si 3+1 , Lungime cotor (picior -butt 23 cm ) Fast, inele Fuji KR Concept (Primele 3, cele de coborare, Alconite iar restul Titan-SiC ) . O recomand pentru jiging la salau si somn pe riuri dar merge si la voblere barbless, spinnerbaituri sau popere si jerkuri mici.
Lanseta este asta :

Ulterior i-am modificat butt-ul si acum manerul arata asa:

Pret 800 lei
2. Lanseta de clonk si jig greu Calyber UH Custom , Fast , lungime 2,13m dintr-o bucata (initial 1,9m dar a fost prelungita) , plaja de aruncare 2-4oz (56-112 grame) , inele Fuji de tip KW , Alconite cu top Sic , montaj KR Concept, Mandrina fuji VSS, Eva Matagi . O recomand pentru clonk, jiging greu la Dunare sau jerkbaiting la stiuci mari.
Arata asa:

Cine e curios sa o vada cum lucreaza o poate vedea aici (precum si in toate celelalte clipuri cu somni de pe canalul meu de youtube):
https://www.youtube.com/watch?v=54LWQ5MiAiE
Pret 550 lei