Sa cresti mare Sorin , la primul drum la Bucuresti dau o bere, ce ocazie pierdeam !!! Inscriere valabila !sorinB scrie:Mai este sectiunea Robert, dar a avut cineva grija sa nu mai fie "sticky"...veroxro scrie: ups...acum am vazut...imi pare rau florin dar numai avem sectiune pt. pomeni![]()
http://www.rapitori.ro/forum/donatii-t14783-340.html
Vanzare buna
Vand Team Daiwa Mode s 2,10 7-21gr
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Vand Team Daiwa Mode s 2,10 7-21gr
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
Ca si toti indivizii presupun ca este folosit 2-3 partide maxim ?)) 

Am spus eu ca e folosit doua -trei partide....nici macar nu am mentionat in ce stare este.ce ar fi sa iti vezi u de treba ta....batul arata de nota 10.
-
- veteran
Lasa-l in pace, e "junior", nu stie ce spune si ca nu e frumos sa te bagi in topicul omului. Dupa ce o sa mai navigheze 2 - 3 ani pe forum, o sa invete regulile de conduita. Spor la Vanzare .dorinb scrie:Ca si toti indivizii presupun ca este folosit 2-3 partide maxim ?))
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
-
- veteran
nu e folosita,e noua si cine o cumpara primeste bonus o mulineta daiwa(la fel noua).Esti ....?dorinb scrie:Ca si toti indivizii presupun ca este folosit 2-3 partide maxim ?))
sherbamont
serbandudus@rdslink.ro
serbandudus@rdslink.ro
Vandut. se poate inchide.