1:Lanseta Shimano Nexave BX270MH lungime 2,70m, greutatea 200gr, lungime tronson 140cm, nr tronson 2, inele 7, actiune 15-40gr
pluta este data cu lac de unghii ptr protectzie(am patzit la alte betze sa se strice pluta atunci cand nu am curatzat-o dupa pescuit si a stat in husa,iar lacul normal ataca pluta,de aceea am apelat la lac de unghii pe alta lanseta si nu am mai avut probleme legate de imbatrinirea plutei)
2:Mulineta Shimano NEXAVE 3000SFB greutate 280gr Rulmenti 3+1 Rotate 5,2;1, Tambur rezerva aluminiu
mulineta este folosita are urme pe rotor iar tamburul de rezerva are 2 ciupituri pe el
amandoua 281lei sau lanseta 174lei si mulineta 107lei
aici avetzi poze cu mulineta(tambur ciupit si urme de folosire pe rotor) si lanseta http://s410.photobucket.com/albums/pp19 ... 0mulineta/
ptr alte detalii PM
vand...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
salut
lanseta nu are nimik,doar coafarea de care am pomenit,e in stare buna
mulineta nu are jocuri,doar urma de uzura(vopsea stearsa) de la rotor si ciupitura de pe tamburul de rezerva,uzura cred ca e de la mana,ca am obicieiul sa dau picapu cu mana jos dupa ce am lansat
daca vrei sa le vezi da un semn
lanseta nu are nimik,doar coafarea de care am pomenit,e in stare buna
mulineta nu are jocuri,doar urma de uzura(vopsea stearsa) de la rotor si ciupitura de pe tamburul de rezerva,uzura cred ca e de la mana,ca am obicieiul sa dau picapu cu mana jos dupa ce am lansat
daca vrei sa le vezi da un semn