Vand super voblere salmo,cozma si rotative mepps
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- vijelie
- veteran
[quote="griffon"]Polemica nu este unul din hobby-urile mele si cu atat mai mult nu ii doresc prezenta intr-un anunt de vanzare care imi apartine.
Pentru orice detalii sau aspecte legate de acest topic sunt onorat si bucuros sa discutam oricand si oricat pe privat.
Asa ca daca cineva este interesat de ACHIZITIONAREA produselor enumerate in anuntul meu il solicit respectuos sa ma contacteze cu un mesaj privat si sunt sigur ca o sa ajungem la un rezultat convenabil ambelor parti.
daca te-am deranjat te rog sa ma scuzi dar oferta mea tot aia este... daca te aranjeaza te rog sa ma contactezi aici sau pe privat.
multumesc
Pentru orice detalii sau aspecte legate de acest topic sunt onorat si bucuros sa discutam oricand si oricat pe privat.
Asa ca daca cineva este interesat de ACHIZITIONAREA produselor enumerate in anuntul meu il solicit respectuos sa ma contacteze cu un mesaj privat si sunt sigur ca o sa ajungem la un rezultat convenabil ambelor parti.
daca te-am deranjat te rog sa ma scuzi dar oferta mea tot aia este... daca te aranjeaza te rog sa ma contactezi aici sau pe privat.
multumesc
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
griffon, in calitate de moderator iti spun ca nu s-a incalcat regulamentul. E o discutie de negociere, tu ceri cat vrei sa obtii, altii ofera cat vor sa dea. Ca accepti au ba, este problema ta. Dar ei nu au gresit cu nimic. Nu este polemica. Nu este topicul tau (nu-i proprietatea ta, tu doar ai deschis acest subiect; site-ul are un proprietar). Sper ca ai inteles ideea. Daca e nevoie revin cu explicatii mai detaliate.
Pentru domnul MihaiV:regret ca nu am fost inteles corespunzator.Incercam sa spun ca doresc sa negociez cu cei interesati de tranzactie -->in privat(si nu sunt primul si nici singurul care a optat si aplicat aceasta optiune...)
Pentru d-nul Vijelie:aveti toata stima si consideratia din partea mea,va stimez si urmaresc cu placere posturile,aparitiile in avp si capturile dvs.Din punctul meu de vedere(desi nu stiu cat de mult conteaza parerea mea)sunteti un adevarat PESCAR.
Faptul ca sunteti interesat de anuntul meu imi face in egala masura placere cat si onoare.
Va multumesc pentru reactia civilizata si plina de tact Nu este nici o problema,nu trebuie sa va cereti scuze,nu ati gresit cu nimic,atat doar ca mi-as fi dorit putina...discretie si cand spun asta ma refer la o dezbatere privata (mp).Dupa cum deja v-ati dat seama motivele sunt pur comerciale
Pentru d-nul Vijelie:aveti toata stima si consideratia din partea mea,va stimez si urmaresc cu placere posturile,aparitiile in avp si capturile dvs.Din punctul meu de vedere(desi nu stiu cat de mult conteaza parerea mea)sunteti un adevarat PESCAR.
Faptul ca sunteti interesat de anuntul meu imi face in egala masura placere cat si onoare.
Va multumesc pentru reactia civilizata si plina de tact Nu este nici o problema,nu trebuie sa va cereti scuze,nu ati gresit cu nimic,atat doar ca mi-as fi dorit putina...discretie si cand spun asta ma refer la o dezbatere privata (mp).Dupa cum deja v-ati dat seama motivele sunt pur comerciale

- vijelie
- veteran
[/quote]
merci pentru aprecieri ... oferta ramane valabila

merci pentru aprecieri ... oferta ramane valabila

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
-
- utilizator nou
salut
griffon scrie:doar voblerele:135lei![]()
tot pachetul 150 lei
salut, vreau io sa cumpar, yulyans300 pe yahoo msg