Vand Stella 3000 FE la Super Pret
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Vand Stella 3000 FE la Super Pret
Pretul mulinetei este nu bun .............foarte bun avand in vedere ca este noua
Cat despre raportul de recuperare ma umfla rasul cand vad ce se scrie pe aici
Pe scurt MERITA TOTI BANII!
Cat despre raportul de recuperare ma umfla rasul cand vad ce se scrie pe aici
Pe scurt MERITA TOTI BANII!
nu zau?
si ma rog de ce te umfla rasul?
nu zau?
Chiar asa,ne luminezi si pe noi,astia,micii ignoranti?

Chiar asa,ne luminezi si pe noi,astia,micii ignoranti?
Roland Popcev
Fondator/owner al "OJPS-Bv. 2009"
ADRIAN spune-mi tu de ce fug toti intai de raportul ala de recuperare apoi iti voi spune si de ce ma umfla rasul
Chef tu degeaba vorbesti ca si asa nu ai nici o treaba ..................
Lasati omu' sa-si vanda mulineta, deschideti un topic pe aceasta tema
Fir intins si
Fir intins si
- crapmaniacul
- veteran

Ma mir cum de n-a plecat pana acum mulineta asta ... Super calitate si super pret. In urma cu un an jumatate doi nu se vindea sub 2000 - 2100 Lei o mulineta identica (era chiar pret bun 2000 lei) ... Raportul de recuperare e mult in capul nostru ... . Numai bine ! 
Acum s-au rarit si banii dar s-au rarit si pestii ...
Acum s-au rarit si banii dar s-au rarit si pestii ...
zau? scrie tu o carte despre pescuit,si eu iti pun pozele.... "Fratioare"...dorinb scrie:ADRIAN spune-mi tu de ce fug toti intai de raportul ala de recuperare apoi iti voi spune si de ce ma umfla rasul
Roland Popcev
- crapmaniacul
- veteran

E cel putin ciudat cum pe aceeasi mulineta tot de 3000 dar modelul nou FI cu raport de 5.2 se cer 2400 RON si sora ei cu raport 6.0 nu se vinde la 1600 RON ... Cine ar plati 800 RON doar ptr noutate si ptr un raport de recuperare care inseamna o diferenta de 11 cm de fir la o tura de manivela (88 cm la 3000 FE / 77 cm cm la 3000 FI) , de parca scoti pestele din mulineta ?!? Sa fim seriosi, este un FE nou totusi !! Spor la Vanzare !
"Ma mir cum de n-a plecat pana acum mulineta asta ... Super calitate si super pret. In urma cu un an jumatate doi nu se vindea sub 2000 - 2100 Lei o mulineta identica (era chiar pret bun 2000 lei) ... Raportul de recuperare e mult in capul nostru ... . Numai bine ! 
Acum s-au rarit si banii dar s-au rarit si pestii ..."
Poate si pt. ca pe dincolo au inceput sa se vanda Stellele de Europa cu cca. 250euro,dupa cum imi povestea un prieten din Italia,asa ca 2000de lei e deja UMFLAT pretul....

Acum s-au rarit si banii dar s-au rarit si pestii ..."
Poate si pt. ca pe dincolo au inceput sa se vanda Stellele de Europa cu cca. 250euro,dupa cum imi povestea un prieten din Italia,asa ca 2000de lei e deja UMFLAT pretul....
Roland Popcev
- crapmaniacul
- veteran

Nu crede fara sa cercetezi si nu te lua dupa gura lumii ptr ca am auzit destule povesti cu zane si desi frumoase, toate sunt neadevarate ... Spor ! Scuze de off topic ...chef scrie: Poate si pt. ca pe dincolo au inceput sa se vanda Stellele de Europa cu cca. 250euro,dupa cum imi povestea un prieten din Italia,asa ca 2000de lei e deja UMFLAT pretul....![]()