VAND STELLA 2500FD
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Mai scade din preturi, frate, cami-am luat Stella la preturi mult mai bune. Care-i ultimul pret pt 2500, 1000 si Stradic? Pe mine nu ma intereseaza, ca am deja, dar un prieten bun saliveaza dupa ele, dar NU la preturile astea, frate.
http://www.cricosfishing.ro/search.php? ... ano+stella
Chiar daca n-au momentan pe stoc, au fost si vor mai fi, si sunt scule noi, de top, la preturi reale, nu abureli. Doar pt ca totalfucking.ro, pardon...totalfishing, vinde cu 27 de mil. o Stella FD (care nu se mai fabrica, dar nici pretul nu scade,ciudat),nu inseamna ca ala-i un pret real. Nici pe departe. Gasesti Stella FD intre 10-15 mil. lejer, chiar si noi.
Chiar daca n-au momentan pe stoc, au fost si vor mai fi, si sunt scule noi, de top, la preturi reale, nu abureli. Doar pt ca totalfucking.ro, pardon...totalfishing, vinde cu 27 de mil. o Stella FD (care nu se mai fabrica, dar nici pretul nu scade,ciudat),nu inseamna ca ala-i un pret real. Nici pe departe. Gasesti Stella FD intre 10-15 mil. lejer, chiar si noi.
Shimano, nu te supara, dar daca vii cu mizeria aia de Cricos Fishing la inaintare e chiar slaba faza..shimano scrie:Mai scade din preturi, frate, cami-am luat Stella la preturi mult mai bune. Care-i ultimul pret pt 2500, 1000 si Stradic? Pe mine nu ma intereseaza, ca am deja, dar un prieten bun saliveaza dupa ele, dar NU la preturile astea, frate.
Adica 1 la mana nu au pe stoc si nu o sa aiba niciodata la pretul ala.
Cel mai mic pret pe care poti cumpara Stella este 2200 RON si asta inseamna adaos ZERO din partea comerciantului.
Discutam la preturile de azi.
Cricos Fishing ca si multe alte trompete de 2 lei is niste mizerii de site-uri care pun o poza si un pret si gata, se face primavara.
Nicaieri in Europa nu gasesti Stella sub 500 de euro, indiferent cat e de veche sau noua.
Numai la noi toata lumea crede in basme si mocaciuni.
Ar fi cazul sa realizam cu totii ca BNR nu tipareste dolari, Cabelas.com nu e in spatele la Cora Pantelimon si exista transport,taxe vamale si o inflatie din ce in ce mai mare.
Parerea mea e ca 1900RON pentru Stelutza aia e un pret bun daca e noua.
Pentru magazine, pretul de achizite la Stella 1000 e peste 2050 ron !
Deci terminati cu povestile gen Cricos Fishing,MasterShop sau alte gunoaie care jignesc termenul de comert electronic.
Un gunoi de site.
Se bate pentru locul 1 la cele mai proaste servicii alaturi de xxx.ro xxx.ro, mastershop.ro si as mai putea sa insir cateva pãpãdii din astea de 2 lei.
Orice copil de liceu daca isi pune capul 5 minute le da site-urile jos la toti.
Serviciile sub orice critica si minciuna la rang de arta.
Pot sa fac pariu cu Shimano pe o Stella (banu jos, nu glumesc) , ca niciodata in viata asta nu iti poate aduce Cricosu mulineta aia la pretul ala fara sa puna vre-o 5milioane din buzunar , in pierdere.
Hai sa vedem daca ii convine

Se bate pentru locul 1 la cele mai proaste servicii alaturi de xxx.ro xxx.ro, mastershop.ro si as mai putea sa insir cateva pãpãdii din astea de 2 lei.
Orice copil de liceu daca isi pune capul 5 minute le da site-urile jos la toti.
Serviciile sub orice critica si minciuna la rang de arta.
Pot sa fac pariu cu Shimano pe o Stella (banu jos, nu glumesc) , ca niciodata in viata asta nu iti poate aduce Cricosu mulineta aia la pretul ala fara sa puna vre-o 5milioane din buzunar , in pierdere.
Hai sa vedem daca ii convine