Vand Steez
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Vand Steez
daaa, am observat peripetiile cu barca 

cand mi-ai oferit 850 ai ales lanseta din Tg Mures, de ti-a venit bucati
tocmai ca pt tine o lasam 

-
- veteran
Parca imi pare rau cand vad cat te chinui cu lanseta asta,si m-am hotarat sa te scap de ea. Deci : daca o dai in 24 rate lunare,fara dobanda,platesti transportul si taxele vamale,depui o declaratie legalizata pe proprie raspundere cu felul in care ai ajuns in posesia ei (eventual factura,bonul de casa si certificatul de garantie in dublu exemplar),declaratii de la doi martori care sa ateste ca nu ai folosit-o la pescuit mai mult de trei iesiri,declaratia paznicului baltii din care sa reiasa ca nu ai stat mai mult de 2 - 3 ore pe balta, declaratia sotiei care sa confirme ca ai cumparat-o cu bani "din casa "( nu fonduri "obscure "cu provenienta dubioasa),dai bonus 2 voblere si 3 slidere "home made "(la care sa ai acte de provenienta materialelor),mai pui la bataie un cutit "custom" cu maner din lemn de soc si lama din sabie de samurai originala, BATEM PALMA si poti sa zici ca ai facut o afacere extraordinara.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
asa nea Mircea, uite incep sa adun dosarul 

Multumesc pentru gazduire,
rog un moderator sa inchida tema

rog un moderator sa inchida tema