Vand St Croix SC2 7'6", MLXF2 si MF2
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Vand St Croix SC2 7'6", MLXF2 si MF2
Vand:
St Croix Premier, 7'6", M , din 2 bucati, 1/4-5/8, inelele schimbate cu fuji alconite, plecare de 25. Pret 550ron.
St Croix Eyecon, 7'6", ML, din 2 bucati, 1/8-3/8, luat in mai de la Caius, are abia vreo 3 partide scurte pe balta. Pret 550ron
Transport prin fancurier inclus in localitatile unde au sediu. Plata in cont.
St Croix Premier, 7'6", M , din 2 bucati, 1/4-5/8, inelele schimbate cu fuji alconite, plecare de 25. Pret 550ron.
St Croix Eyecon, 7'6", ML, din 2 bucati, 1/8-3/8, luat in mai de la Caius, are abia vreo 3 partide scurte pe balta. Pret 550ron
Transport prin fancurier inclus in localitatile unde au sediu. Plata in cont.
Re: Vand St Croix SC2 7'6", MLXF2 si MF2
Premier retinut.
Eyecon a mai fost pescuit odata. Pret 500ron + transport, plata in cont. Ultimul pret.
Eyecon a mai fost pescuit odata. Pret 500ron + transport, plata in cont. Ultimul pret.
Revine si premierul la vanzare. Fac o precizare deoarece e a 3-a oara cand am patit asta cu premierul, oamenii ma suna sa il rezerv si apoi cand pun mana pe el zic ca nu e ce au cautat.
Este dat M, 7-17gr. In realitate e mai apropiat de un MH, e conic, diametru mare pe cotor si gros in carne. Real e ~7-25gr. Lumea il vrea de obicei pentru salau pe balta, pare cam supradimensionat pentru asta, eventual pentru jiguri mai grele, de la 7gr in sus pe apa mare. E un bat potrivit pentru stiuca sau pe rauri gen Somes, Mures. E un bat rapid dar fibra e SC2, eu am dat si cu reactive la stiuca fara probleme.
Pretul e tot 500ron + transport, plata in cont, ultimul pret.
Este dat M, 7-17gr. In realitate e mai apropiat de un MH, e conic, diametru mare pe cotor si gros in carne. Real e ~7-25gr. Lumea il vrea de obicei pentru salau pe balta, pare cam supradimensionat pentru asta, eventual pentru jiguri mai grele, de la 7gr in sus pe apa mare. E un bat potrivit pentru stiuca sau pe rauri gen Somes, Mures. E un bat rapid dar fibra e SC2, eu am dat si cu reactive la stiuca fara probleme.
Pretul e tot 500ron + transport, plata in cont, ultimul pret.
Valabile amandoua, 500ron +transport fiecare.
Premier il retrag de la vanzare. Eyecon valabil.
Ma tot gandesc si ma sucesc, revine si premierul.
Eventual ma intereseaza un schimb cu GLoomis GL2 844 2s jkr.
http://www.bassstoreitaly.com/G-Loomis-GL2-Spinning
Eventual ma intereseaza un schimb cu GLoomis GL2 844 2s jkr.
http://www.bassstoreitaly.com/G-Loomis-GL2-Spinning
Ultimul pret: 450ron +transport fiecare.
Valabil doar eyecon.