numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
toni f
- veteran

Vand Premier Muskie Cast 7 feet (2.10) 2-6 oz
ideal pentru naluci reactive mari la stiuca (voblere mari, slidere salmo etc ) si pescuit la somn, tot asa cu naluci mari si foarte mari .
http://www.abrevis.ro/prod.php?Categorie=LANSETE&id=619
nou nout , nepescuit , la pretul de lista :
480 RON
este luat de la abrevis acum 3 saptamani. singura lui problema este ca este de cast

. am incercat o alta laseta de cast a unui prieten, si nu mi-a placut de loc stilul, si nu vreau sa ma apuc sa ciuntesc batul.
prefer sa caut ceva echivalent , dar de spin.
-
toni f
- veteran

update....
-
toni f
- veteran

update...
si pret nou 430 ron ... retineti, este nou nout....
-
Bogdan_Alex
- veteran

-
dupa link-ul dat de tine la abrevis ar costa 390ron.....
-
Bogdan_Alex
- veteran

-
e mai bine acum, si pretul e mai omenesc. ca nu ai cum sa vinzi ceva ce in magazin e la acelasi pret. ca persoana fizica tre sa oferi un avantaj fata de magazin
-
toni f
- veteran

pai man batul e nou nou ....
nu are nici macar o iesire pe balta ... m-am grabit cu cumpararea, fara sa studiez mai intai cum e cu castingul asta ... si dupa a dat cu un combo de cast al unui prieten, si nu mi-a placut de loc, dar absolut de loc ....
batul este cumparat de la abrevis, nu este adus de afara, deci nu vad de ce sa nu fi pus la pretul de lista in prima faza ... nu speculez nimic , ce pana corbului ....
am dat pretul in jos numai din cauza legii cererii si ofertei, nu din alte considerente ...
imi pare rau acum de faza cu castul ... mi-am comandat deja blank, inele si tot restul pentru un bat de 5 oz, de spin de data asta ....
daca-l vand si se gaseste cineva care sa-l aprecieze, fine ... daca nu iarasi bine ..... nu stau in banii astia ....
-
Bogdan_Alex
- veteran

-
nu am zis nimic de specula, numai ca tu daca ai vedea in magazin un produs si la aceiasi bani vinde cineva acelasi produs, ce ai alege? ....sincer! de aici vine si treaba cu cererea si oferta.
si era o vorba.... luxul si prostia se platesc

. daca ai apucat sa il cumperi esti tare daca reusesti sa-l dai la acelasi pret...poate la prieteni doar.
-
toni f
- veteran

mda, multumesc de aprecieri bogdane ... chiar ai impresia ca trebuie sa-mi reamintesti tu de zicale ?
ai facut o fapta buna cu linkul ala, si dupa aia ai inceput sa dai cu mucii in fasole .... adicatalea sa faci pe justitiarul cu pretul .... ce treaba ai tu cat cer eu pe lanseta ? sau sa-mi tii cursuri de zicale si proverbe romanesti ?
daca vreau proverbe, iau povestea vorbei a lui anton pann ... iar daca vreau sa stiu cat de prost sunt, ma pot uita intai in oglinda, si daca mie rusine cu mine, inseamna ca's prost ... daca nu rosesc, inseamna ca e bine ....