Sonarul este ca nou, vine in cutie cu toate accesoriile.
Sonarul Humminbird Helix 5 SI GPS, vine in intampinarea pescarilor cu tehnologie Side Imaging/Down Imaging, dar si Dual Beam Plus. Iar pentru a va salva locurile fierbinti, puteti folosi cu incredere GPS-ul incorporat. Pentru salvarea acestora folositi slotul Micro SD.
Link producator: http://www.humminbird.com/Products/HELIX-5-SI-GPS
0721607559
pret 3000 ron
Vand Sonar Humminbird
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
- piktoru_84
- utilizator constant

Vand Sonar Humminbird
born to xxx forced to work
-
vali stratonov
- veteran

Re: Vand Sonar Humminbird
Domnule coleg ce te nemultumeste la acest model de sonar de vrei sa il vinzi?
NU de alta dar voiam sa imi aduc si eu unul la fel....poate ma ajuti sa ma decid...sau ba.
Merci si spor la vinzare.
NU de alta dar voiam sa imi aduc si eu unul la fel....poate ma ajuti sa ma decid...sau ba.
Merci si spor la vinzare.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
- piktoru_84
- utilizator constant

salut,
sonarul este foarte ok din toate punctele de vedere. Pret/performanta este clar best buy. Totusi eu imi doresc ceva cu ecran putin mai mare,si sunt dispus sa platesc diferenta pentru asta.
sonarul este foarte ok din toate punctele de vedere. Pret/performanta este clar best buy. Totusi eu imi doresc ceva cu ecran putin mai mare,si sunt dispus sa platesc diferenta pentru asta.
born to xxx forced to work
-
vali stratonov
- veteran

Tocamai la asta ma gindesc si eu...diferenta de pret este totusi de ne neglijat...piktoru_84 scrie:salut,
Poate Helix 7 Si sau de ce nu Helix 9 Si combo ...ca doar nu luam sonare zilnic.
Merci pt raspuns.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!