vand shimano ultegra 1000 350 ron
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
vand shimano ultegra 1000 350 ron
am lasat-o la 350 ron e criza frate stiu in alte conditii pleca pe 400 din prima asta e deja e aproape la jumate de pret fata de cit sa platit pe ea numai bine la toata lumea!
- vasilepop_65
- senior
viseul de sus ce frumos am sieu rude acolo e un orasel tare frumos nu mai spun de riuri vaser, novat,viseu etc pescuiesc in fiecare an acolo pastrav mulineta este malaysia pt piata japoneza iar mulinetele din jap nu au tambur de rezerva am pescuit de 5 ori la pastrav cu ea este impecabila numai bine!
- vasilepop_65
- senior
- vasilepop_65
- senior
bob poti sa-mi dai mai multe detalii despre ea? cati rulmeni are, de care, ce capacitate de fir, este zgariata? cum arata? ma cam intereseazabob scrie:este tip 2 din foto cea cu manivela rabatabila si este cea mai buna din cele 3 modele existente mai este un model ultegra advance este albastra le-am avut pe toate trei ca nu te intereseaza este alta problema dar este de departe cel mai reusit model de ultegra greutatea este de 205 gr
are 5+1 rulmenti intra 4 lb adica aproximativ 0,18 160m, 6lb=020 intra130m 4lb=0,24=100m monofilamet fir textil nu stiu ca nu am pus,probabil un textil de 0,10intra ff mult de zgiriata estecum poate fi dupa 5 partide e impecabila zic eu eu am platit-o 6 milioane si ceva nu mai stiu mulineta este mai mult decit ok! merge impecabil cam asta e numai bine!