Vand Shimano
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- faurstelianlucian
- utilizator constant
Vand Shimano
Vand Shimano Dia Flash, 3m, CW 20-50g. Nou, nefolosit! Pret 130 euro usor negociabil.
Pestii sunt sub apa!
- Stefan Tudose
- Moderator
Vai, dar asa un comportament nu am mai vazut decat la maimutze si la papagali!....fara nici o aluzie!
.......da-mi voie sa ghicesc....oare iti iei un Kistler ca al "profesorului"?!
In curand o sa facem o lectzie deschisa despre mulinete. O sa fie foarte interesant, dar vezi ca dupa asta TOATE trebuie vandute...la fel ca betzele!
Simt ca si Sportex-urile o sa treaca pe linia moarta!
Suntetzi simpatici foc mai, apropos, textile galbene avetzi, nodul e copiat gata, liderul e copiat si el, mai la mulinete sa umblam putzin si suntetzi in randul lumii!.....ca prea se purta retro la voi in echipa.

In curand o sa facem o lectzie deschisa despre mulinete. O sa fie foarte interesant, dar vezi ca dupa asta TOATE trebuie vandute...la fel ca betzele!

Suntetzi simpatici foc mai, apropos, textile galbene avetzi, nodul e copiat gata, liderul e copiat si el, mai la mulinete sa umblam putzin si suntetzi in randul lumii!.....ca prea se purta retro la voi in echipa.

- faurstelianlucian
- utilizator constant
- faurstelianlucian
- utilizator constant
- faurstelianlucian
- utilizator constant
Razvan, eu te consider o persoana extrem de capabila si echilibrata, din toate punctele de vedere. Se vede de la o posta, spre deosebire de altii care ..., care..., atat pot din punct de vedere intelectual.
Pentru tine toata stima!
Galerie nu am la ce folos. Nu imi ajuta la nimic.
Inca odata, respect!
Pentru tine toata stima!

Galerie nu am la ce folos. Nu imi ajuta la nimic.
Inca odata, respect!
Pestii sunt sub apa!
- faurstelianlucian
- utilizator constant