O legenda tanara, FireBlood este o lanseta exceptionala construita in editie limitata cu aplicatie in pentru pescuitul cu jiguri pe rauri mari. Ceea ce o sa-i placa fericitului urmator posesor este puterea lansetei, putere pe care n-am intalnit-o la nicio alta lanseta de spinning de pana acum. Totul e solid la ea: Blancul, manerul, mandrina, inelele.
Este o lanseta de forta, care transmite orice vibratie a nalucii, dar si ceea ce se afla pe substrat (la pescuitul cu jiguri)
Designul este exceptional, specific tuturor produselor construite de japonezi.
Detalii tehnice:
Lungime:2,7m
Putere de aruncare: 50-100g
Greutate: 254g
Inele Fuji Titanium (10 la numar)
Mandrina Fossilwood (patent Shimano)
Maner superior si inferior din eva conic.
Mufare pe spigot
Lungime Transport: 139cm
Se livreaza cu tub de transport din Carbon cu capac din Titaniu imprimat laser si husa din cordura si piele. Tubul are maner special din piele pentru transport.
Beneficiaza de greutate de contrabalans pe cotor, care poate fi adaugata, atunci cand pescuim cu gramaje mari (peste 50 de grame sau naluci)
Se livreaza cu card cu inregistrare produs editie limitata.
Recunosc, atunci cand am cumparat-o, am luat-o si ca moft. Practic iti ia ochii, cu fiecare detaliu. Am pescuit-o de trei ori. De doua ori in zona Giurgiu si odata in zona Capidava. Am si cumparat-o pentru Dunare, dar... a venit criza.
Pret vanzare: 1550 lei usor negociabil
0721265600
dan@dandana.ro
Vand Shimano Fireblood 2,70XH
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- daspinningmaster
- utilizator constant
Vand Shimano Fireblood 2,70XH
Fire zmucite!
- daspinningmaster
- utilizator constant