Vand scule pentru spinning usor.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Vand scule pentru spinning usor.
Salutare tuturor!
Din lipsa de timp, nu mai pot merge la pescuit si imi fac mai mult sange rau cand dau peste ele prin casa. Pentru cine este interesat mai am niste scule care personal desi le-am "testat" putin timp mi-au adus mari satisfactii la clean, biban si chiar stiuca.
Lanseta spinning - Maver Stralis Light Plus Spigot 2,40m / 5-12gr (pescuită de căteva ori) în perfectă stare estetic şi funcţional;
Mulineta spin Centurion CA 500; 4+1 rulmenti; Capacitate fir : 0.14mm/170m; 0,20mm/90m (pescuită de căteva ori) în perfectă stare estetic şi funcţional;
Voblere Cozma Modele A 3,5 cm (în ambalaj şi desfăcute); Jaxon – cosaş (în ambalaj) şi ce se mai vede. Mai am linguriţe şi plastice, etc.
Ptr cei interesati pot sa trimit si poze cu marfa.
Cu respect, fir intins!
Din lipsa de timp, nu mai pot merge la pescuit si imi fac mai mult sange rau cand dau peste ele prin casa. Pentru cine este interesat mai am niste scule care personal desi le-am "testat" putin timp mi-au adus mari satisfactii la clean, biban si chiar stiuca.
Lanseta spinning - Maver Stralis Light Plus Spigot 2,40m / 5-12gr (pescuită de căteva ori) în perfectă stare estetic şi funcţional;
Mulineta spin Centurion CA 500; 4+1 rulmenti; Capacitate fir : 0.14mm/170m; 0,20mm/90m (pescuită de căteva ori) în perfectă stare estetic şi funcţional;
Voblere Cozma Modele A 3,5 cm (în ambalaj şi desfăcute); Jaxon – cosaş (în ambalaj) şi ce se mai vede. Mai am linguriţe şi plastice, etc.
Ptr cei interesati pot sa trimit si poze cu marfa.
Cu respect, fir intins!
ma intereseaza voblerele cozma, dar vreau sa vad si restul nalucilor, ceva preturi? niste poze la ele? yo_adrian25@yahoo.com
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI
Salut Ariann!
Stiu. Ti-am raspuns si eu. Este Ok. Acum m-am adresat si celorlalti pescari de pe forum poate este cineva interesat. Am zis doar "Salutare tuturor!" Numai bine!
Salut Smiley199!
Am avazut de ieri mesajul tau si imediat ti-am trimis un mail. Nu stiu ce s-a intamplat atunci ca pana in prezent nu-mi mai pot accesa contul de mail. Mai incerc. Daca nu, intra pe yahoo messenger, caci acesta vad ca mai merge.
Cu respect!
Cu respect!