Vand/schimb Phenix Recon Cast
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Vand/schimb Phenix Recon Cast
Salut,
Doresc sa vand un bat de cast Phenix Recon PHX-C714, 1 segment, lungime 7'1" (~2.16m), putere MH 1/4-3/4 (7-21g), actiune fast, inele Sic.
Motivul vanzarii este manerului putin cam scurt si eu nu pot sa lansez cu o singura mana, nu sunt obisnuit. Sa il duc la un rodbuilder pentru a-l prelungi mi se pare o bataie prea mare de cap.
A fost cumparat in decembrie de pe acest forum si pescuit de mine o singura partida.
Prfereabil in Bucuresti pentru a nu ne complica cu transpotul, unde se poate si vedea/testa.
Pret 450 ron, tel: 0729345485
Voi pune poze la sfarsitul saptamanii.
Pentru schimb m-ar intereseaza un bat Avid AVS66ULF, dar sunt deschis si la alte propuneri de lansete.
Doresc sa vand un bat de cast Phenix Recon PHX-C714, 1 segment, lungime 7'1" (~2.16m), putere MH 1/4-3/4 (7-21g), actiune fast, inele Sic.
Motivul vanzarii este manerului putin cam scurt si eu nu pot sa lansez cu o singura mana, nu sunt obisnuit. Sa il duc la un rodbuilder pentru a-l prelungi mi se pare o bataie prea mare de cap.
A fost cumparat in decembrie de pe acest forum si pescuit de mine o singura partida.
Prfereabil in Bucuresti pentru a nu ne complica cu transpotul, unde se poate si vedea/testa.
Pret 450 ron, tel: 0729345485
Voi pune poze la sfarsitul saptamanii.
Pentru schimb m-ar intereseaza un bat Avid AVS66ULF, dar sunt deschis si la alte propuneri de lansete.
Re: Vand/schimb Phenix Recon Cast
Si cateva poze facute astazi pe fuga:

Adaug cateva poze detaliate, in care se vad urme de Super-Glue la winding-check-ul de la piulita mandrinei. Nu a suferit nici un accident, incepuse sa se invarta singur si pentru a-l fixa am scapt putin mai mult lipici decat a fost necesar. Piulita nu are nimic, urmele de lipici sunt doar pe suprafata.

Inca o poza:

Lanseta ramane doar de vanzare, am rezolvat cu batul UL.
Lanseta inca valabila, revine optiunea de schimb dar numai cu mulineta de marimea 1000-2000 (shimano/daiwa la un pret similar).
Nu inteleg de ce s-au stricat dimensiunile pozelor.
Nu inteleg de ce s-au stricat dimensiunile pozelor.
UP!
Inca nu am gasit mulineta
Inca nu am gasit mulineta
Inca valabil, 450 ron.
Sau schimb cu mulineta de 1000-2000.
Sau schimb cu mulineta de 1000-2000.
Se poate inchide.
Batul de va transforma in spin.
Batul de va transforma in spin.
Din lipsa de timp nu am mai ajuns sa transform batul (nu eu personal ci un rodbuilder), asa ca revine la vanzare.
Pret nou 400 ron!
Pret nou 400 ron!