vand/schimb echipament alpinism utilitar
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
vand/schimb echipament alpinism utilitar
vand sau schimb echipament de alpinism utilitar complet, articole marci consacrate in stare foarte buna, coarda statica Tendon noua 100 m, cu barca pneumatica, chila gonflabila in stare exceptionala.
-
- utilizator nou
ma intereseaza echipamentul
sunt interesat de echipamentul tau. cat vrei pe el?
id-ul meu e
id-ul meu e
Re: ma intereseaza echipamentul
Depinde ce sau cat vrei din el. Iti voi trimite un mail daca pui si adresa completa cu tot ce am. Echipamentul e complet si am si niste accesorii in plus.dragalasu007 scrie: sunt interesat de echipamentul tau. cat vrei pe el?
id-ul meu e
-
- utilizator nou
echipament alpin
adresa mea e dragalasu007@yahoo.com si vreau sa-mi trimiti niste poze cu ce ai tu din echipament si cu coarda si pretul la fiecare inclusiv coarda
Re: echipament alpin
Frate daca m-ai pus sa fac asta m-ai pierdut. Ar trebui sa ma duc la depozit unde-l tin si sa-l iau la pozat apoi sa vin acasa sa-l descarc si apoi sa ti-l trimit. E dificil ca depozitul nu mi-e la indemana, dar daca esti cu adevarat interesat intra la Hymalaya pe sit si-ti dau eu ce sa cauti:dragalasu007 scrie:adresa mea e dragalasu007@yahoo.com si vreau sa-mi trimiti niste poze cu ce ai tu din echipament si cu coarda si pretul la fiecare inclusiv coarda
- ham Rock Empire cu jnururile laterale pentru agatat accesoriile
- asscendere 2 ( stanga si dreapta )
- croll-uri 2 ( stanga si dreapta )
- 2 casti AustriAlpin
- un pod Petzl
- carabine inox Petzl ( parca ) in stare excelenta, destule
- 100 m coarda statica Tendon ( albastra ) de 10,5 absolut noua. Nefolosita ( chilipir la mana a doua acum )
- footape ( cred ca si de-astea 2 )
- optari
- s.a.
Uita-te si tu pe sit la preturi si spune-mi cam ce te-ar interesa exact si apoi vorbim.
-
- utilizator nou
echipament alpin
cat vrei pe coarda si pe grigri (coborator)?
nu folosesc grigri-ul ci doar optarii si STOP-erul. Coarda 600 de lei ca e noua neatinsa.dragalasu007 scrie:cat vrei pe coarda si pe grigri (coborator)?
Vorbim daca mai ai si alte idei.
-
- utilizator nou
echipament alpin
iti dau 500
dragalasu007 scrie:iti dau 500