Spor la vanzare
Vand sarma dentara inox 0,8mm
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
S= pi X r la patrat = 3.14 X 0.4 X 0.4 = 0. 5024 mm patrati
continua calculele de aici
asa ochiometric...1 mm patrat este un patrat cu latura de 1 mm... sarma aia intra lejer in acel patrat...si ramane si loc pe langa
cum dreac sa aiba o sarma cu diametrul de 0.8 mm sectiunea in suprafata de 1,2 mm patrati???
continua calculele de aici
asa ochiometric...1 mm patrat este un patrat cu latura de 1 mm... sarma aia intra lejer in acel patrat...si ramane si loc pe langa
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
@radu_bug,lungimea era data demultcharly 33 scrie:Mai pune 0,51m.N-ai ghicit,nu-ti fac reducerecalin__j scrie:vo 25 de metrii?![]()
Acuma pe bune ,rola n-are trecuta lungimea si nici greutatea,dar m-am uitat la producator in catalog si are 100gr.
@keymaker,am trimis o singura data un pachet si-a trebuit sa merg de 3ori la posta ca sa n-am in fata mea la coada 1sau 2de la magazine virtuale cu ditamai gentile cu pachete de expediat.Asta e motivul,nu ca ma tepuieste cineva cu 30lei
trebuie sa ma intanlesc cu charly si pot lua sarma sa ti-o pun la posta.keymaker scrie:salut,da un nr de telefon sa pun pe cineva sa te contacteze si sa facem tranzactia...dar din curiozitate de ce nu trimiti in tara prin posta romana si-ti bagam banii in cont?astept mp sau ...telefon
banii ii pui lui in cont cand iti vine coletul, fara ramburs la posta ca e de alergat.
daca vrei.
De ce,si cand trebuie sa te intalnesti cu mine,ca eu nu stiu nimicRanga scrie:trebuie sa ma intanlesc cu charly si pot lua sarma sa ti-o pun la posta.keymaker scrie:salut,da un nr de telefon sa pun pe cineva sa te contacteze si sa facem tranzactia...dar din curiozitate de ce nu trimiti in tara prin posta romana si-ti bagam banii in cont?astept mp sau ...telefon
banii ii pui lui in cont cand iti vine coletul, fara ramburs la posta ca e de alergat.
daca vrei.
N-am nici cont in lei.