Doresc sa vand un rucsac Wychwood Rover folosit de doua ori in barca. L-am cumparat in ideea ca voi avea aventuri in Delta si m-am convins ca raman totusi un pescar comod, deplasandu-ma cu barca si folosind la fel de bine geanta in loc de rucsac

Rucsacul a fost probabil proiectat pentru crap insa eu l-am folosit pentru spinning. Un review al rucsacului este disponibil pe linkul de mai jos:
https://www.youtube.com/watch?v=X8qpTY_ ... qQ&index=4
Cateva caracteristici relevante:
1. Starea este excelenta, nu am ajuns sa il plimb prin padure, l-am avut in barca la doua partide anul trecut.
2. Materialul este foarte rezistent, cei care au sau au avut bagajerie Wychwood pot confirma. Bretelele sunt rezistente si comfortabile de asemenea.
3. Este capitonat si foarte comfortabil.
4. Are o husa incorporata pe care o puteti trage pe intreg rucsacul pentru a asigura protectia la ploaie/apa/stropi.
5. Are baza impermeabila.
6. In compartimentul principal incap 4 cutii 3700 plus cateva cutii mai mici. In buzunarele laterale incap cutii 3600 plus gume. Eu cel putin asa l-am folosit. Nu am ce sa ii reprosez insa nu cred ca il voi folosi altfel decat precum o geanta.
7. Are compartimente ascunse in care se pot introduce lansete, grip, pensa, intre buzunarele laterale si buzunarul principal.
8. Pe spate are un material care ajuta la prevenirea transpiratiei.
Pretul pentru care ma voi desparti de el este 150 de lei cu predare personala in Bucuresti. Prefer momentan sa nu iau in calcul livrarea in tara deoarece vorbim de o suma mica pentru acest element de bagajerie.
Ma puteti contacta pe whatsapp la 0732 015 045. Atasez si fotografii.
Multumesc pentru gazduire!