vand rainshadow rx7 ml 7' custom
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
-
bogdan_spinner
- veteran

vand rainshadow rx7 ml 7' custom
vand lanseta montata pe Blanc ISP843F: 6-12 lb; 1/8-3/8 oz de Julien
Mandrina FUJI, maner split grip EVA, microinele inele K frame Fuji Alconite+top fuji-sic.
pescuita de la 2-12 grame cu jiguri, cel mai bine lucreaza intre 3,5/4- 8 gr, dar am lansat si cu 2 si cu 12 gr si a raspuns bine la lanseu si totodata si ca senzitivitate. L-am pescuit o partida si la stiuca, si are un varf suficient de elastic ca sa absoarba socul si sa retina pestele agatat.
Lanseta cu design fin, placut, aspectuos, cu o actiune versatila, osciland atat intre jiguri mici si medi cat si la reactive, in stare excelenta fara nici cel mai mic semn de uzura, pescuita in intervalul a 5 zile.
L-am pescuit pe ape intre 2-8 m, pe structuri plate si cu obstacole si are o senzitivitate apreciabila.
Cantareste doar 106 gr, cu un ansamblu de 11 inele, top inclus.
pret 450 transport asigurat la plata in cont, in tub pvc de protectie.
cu permisiunea userului Julien, voi folosi pozele de la dansul, pentru ca sunt relevante si detaliate, starea lansetei ramand aceas, excelenta.
https://plus.google.com/photos/10579235 ... 9836596513 - poze cu lanseta
Motivul vanzarii, este un upgrade! Dar pretul e nenegociabil, lanseta fiind excelenta pt un pescuit placut la biban, stiuca, salau, si nu vreau sa ma scap de ea, ci sa fac o afacere echitabila pentru mine si eventualul cumparator!
Mandrina FUJI, maner split grip EVA, microinele inele K frame Fuji Alconite+top fuji-sic.
pescuita de la 2-12 grame cu jiguri, cel mai bine lucreaza intre 3,5/4- 8 gr, dar am lansat si cu 2 si cu 12 gr si a raspuns bine la lanseu si totodata si ca senzitivitate. L-am pescuit o partida si la stiuca, si are un varf suficient de elastic ca sa absoarba socul si sa retina pestele agatat.
Lanseta cu design fin, placut, aspectuos, cu o actiune versatila, osciland atat intre jiguri mici si medi cat si la reactive, in stare excelenta fara nici cel mai mic semn de uzura, pescuita in intervalul a 5 zile.
L-am pescuit pe ape intre 2-8 m, pe structuri plate si cu obstacole si are o senzitivitate apreciabila.
Cantareste doar 106 gr, cu un ansamblu de 11 inele, top inclus.
pret 450 transport asigurat la plata in cont, in tub pvc de protectie.
cu permisiunea userului Julien, voi folosi pozele de la dansul, pentru ca sunt relevante si detaliate, starea lansetei ramand aceas, excelenta.
https://plus.google.com/photos/10579235 ... 9836596513 - poze cu lanseta
Motivul vanzarii, este un upgrade! Dar pretul e nenegociabil, lanseta fiind excelenta pt un pescuit placut la biban, stiuca, salau, si nu vreau sa ma scap de ea, ci sa fac o afacere echitabila pentru mine si eventualul cumparator!
Be yourself, is more then enough!
-
bogdan_spinner
- veteran

Re: vand rainshadow rx7 ml 7' custom
singurul schimb acceptabil ptr mine, este cu phenix x9 cu diferenta din partea mea. Multumesc
-
bogdan_spinner
- veteran

-
bogdan_spinner
- veteran

Noul proprietar (coleg pescar) vrea sa il schimbe cu ceva pana in 17 gr preferabil SC III, V, Avid sau Legend Elite, cu diferenta din partea lui.
Pretul de vanzare sau schimb- 400 cu transport si tub de transport inclus.
Batul e in stare foarte buna, a fost folosit anul acesta in maxim 10 iesiri.
-
bogdan_spinner
- veteran

bogdan_spinner scrie:Noul proprietar (coleg pescar) vrea sa il schimbe cu ceva pana in 17 gr preferabil SC III, V, Avid sau Legend Elite, cu diferenta din partea lui.
lasa 1 nr de tel sa pot vb cu proprietarul .... pe privat
Catch & Release
-
bogdan_spinner
- veteran

-
nikolai_38
- junior

De unde santeti?lasatimi un nr de telefon pe privat.
-
bogdan_spinner
- veteran

-
bogdan_spinner
- veteran

bogdan_spinner scrie:bogdan_spinner scrie:valabil