Vand Pflueger President 9525 in stare f.buna.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Vand Pflueger President 9525 in stare f.buna.
Beneficiaza si de bonus: fir Super PE 12lb=135m(o partida facuta)+spinnerbait hand-made la alegere.Ca si marime,comparativ,e ca o mulineta de 1500,dar cu capacitate a tamburului de 2000! Supermateriale in ea,si mai are si ...11rulmenti!!! Cam cat o Stella...De asemenea are si tambur de rezerva,tot de dural.Dragul e linistit peste 3kg,asa ca merge si la stiuca si salau. Poze pe mail si la: https://www.flickr.com/photos/69247137@N02/ .Pret de net=150$. Eu o dau cu 85$. 

TOT RESPECTUL !!!
Re: Vand Pflueger President 9525 in stare f.buna.
Specific: modelul este Pflueger President,nu 9525. Mersi.
TOT RESPECTUL !!!
- Matei Claudiu
- veteran
presidentul "pe net" este maxim 59.99 $!!
ori mulineta pe care o vinzi nu e president....
iMI PLACE COMENTARIUL TAU. Dar iti dau un mic amanunt: este vorba de renumita calitate a germanilor de la Shakespeare,modelul este Pflueger President 2050 030, si la achizitionarea din Germania atata a fost.Pretul de vanzare devine intre-timp 70$.Matei Claudiu scrie:presidentul "pe net" este maxim 59.99 $!!

TOT RESPECTUL !!!
Va salut.Din pacate nu pot trimite mp.dar va rog sa trimite-ti cateva foto cu mulineta si eventual un nr de tell,sa va pot contacta, la adresa de mail: nagymihaiparta@yahoo.com . 

Ai mail.
Roland Popcev
Fondator/owner al "OJPS-Bv. 2009"
?itza scrie:Va salut.Din pacate nu pot trimite mp.dar va rog sa trimite-ti cateva foto cu mulineta si eventual un nr de tell,sa va pot contacta, la adresa de mail: nagymihaiparta@yahoo.com .
Roland Popcev
Nu am primit nici un mail