Vand pachet Rebelcell 12V 140 Ah
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Vand pachet Rebelcell 12V 140 Ah
Valabil. 5500 lei. 
Valabil. 
Valabil. 
Valabil. 
Valabil. 
Salut!
Dac? dai pachetul în banii unui li-ion nou din China de aceia?i capacitate, adic? aprox 700 $, CUMP?R
Dac? dai pachetul în banii unui li-ion nou din China de aceia?i capacitate, adic? aprox 700 $, CUMP?R
.......
Salut ! Mai bine cumpara un li-ion nou din China.
Mul?umesc frumos pentru recomandare!
M? tot uit pe pagina celor de la Shenzhen ?i observ c? a sc?zut pre?ul la unul de 200 Ah de la 700 USD ,cât era ultima oar? când am analizat oferta, la 500 USD în prezent.
Pân? fac rost de 1500 USD (am nevoie de 3) o s? m? folosesc de cei trei acumulatori pe gel pe care îi am ...mai fac sport cu 35 kg cât are unul.
Spor la tranzac?ie!
M? tot uit pe pagina celor de la Shenzhen ?i observ c? a sc?zut pre?ul la unul de 200 Ah de la 700 USD ,cât era ultima oar? când am analizat oferta, la 500 USD în prezent.
Pân? fac rost de 1500 USD (am nevoie de 3) o s? m? folosesc de cei trei acumulatori pe gel pe care îi am ...mai fac sport cu 35 kg cât are unul.
Spor la tranzac?ie!
.......
Pre?ul pachetului care este scos la vânzare a fost de 8270 lei. Pre?ul cerut este de 5500 lei . Rog pe cei care vor s? cumpere un astfel de acumulator la pre?uri de china s? se reorienteze. 
Negocierea este o disciplin? de studiu ce se pred? viitorilor economi?ti înscri?i la ?colile capitaliste ?i se intituleaz? "Negociere ?i comunicare în afaceri". Aceast? negociere se bazeaz? pe RESPECT între parteneri.
Tot la ?colile înalte capitaliste se studiaz? o materie intitulat? "Evaluare", ce îi înva?? pe viitorii economi?ti c? valoarea unui bun poate fi apreciat? prin mai multe metode, dintre care amintesc evaluarea prin compara?ie.
Spor!
Tot la ?colile înalte capitaliste se studiaz? o materie intitulat? "Evaluare", ce îi înva?? pe viitorii economi?ti c? valoarea unui bun poate fi apreciat? prin mai multe metode, dintre care amintesc evaluarea prin compara?ie.
Spor!
.......