vand oscilante
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
vand oscilante
Vand oscilante pentru pastrav si biban,homemade facute de tata,sunt incredibile,eu zic ca sunt peste cele de la berti(taifun nr 1),au o miscare incredibila,pentru detalii un mp,ca nu stiu cum sa pun poze..5 ron bucata!
- haprian ionel
- veteran
Re: vand oscilante
Salut, m-ar interesa ceva oscilante de dimensiuni mici.. eu le folosec la Clean dar as vrea sa vad niste poze inainte. Eventual trimite-mi pe eamail daca nu reusesti sa pui aici pe site.. haprianionel@yahoo.com
Cum il cheama pe tatal tau ?pescar94 scrie:Vand oscilante pentru pastrav si biban,homemade facute de tata,sunt incredibile,eu zic ca sunt peste cele de la berti(taifun nr 1),au o miscare incredibila,pentru detalii un mp,ca nu stiu cum sa pun poze..5 ron bucata!
www.pentrupescuit.ro
Rezervate pana luni!
Teleeanu German a.k.a. "puscarie"IlieNeamt scrie:Cum il cheama pe tatal tau ?pescar94 scrie:Vand oscilante pentru pastrav si biban,homemade facute de tata,sunt incredibile,eu zic ca sunt peste cele de la berti(taifun nr 1),au o miscare incredibila,pentru detalii un mp,ca nu stiu cum sa pun poze..5 ron bucata!

Vad ca omu vine oscilante mai bune decat Berti sau decat Gipo ! (dupa parerea lui)
Dar parerea altora nu conteaza oare ?

Dar parerea altora nu conteaza oare ?

www.pentrupescuit.ro
Ilie ... daca is facute de „Puscarie” is linguri bune
omu le stie cu tablele si ii vechi in bransa
am pescuit si eu cu vreo 2 linguri facute de el ... luate de prin Obor demult si bat f bine

oameni rai domne....suflet hain 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
revin la vanzare ,oscilante extraordinare pentru biban/pastrav si de ce nu si avat:)