Vand ochelari de soare noi cu camera de filmat incorporata
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
.
Eu am o Cabelas Tournament ZX 2500 si pot sa spun ca nu am ce sa-i reprosez , am tras cu ea si de stiuci de 4 kg si chiar de 9 kg si nu a avut nici o problema. Am dat pe ea 250 lei sec hand , fiind aproape noua si de belea pana acum. Nu stiu ce mi-ar putea oferi in plus o mulineta cu staif de 1200 lei ...
Si sa vezi ce se uitau la mine baietii cu Certate si Carrot Stick cand m-au vazut cu stiuca de 9 kg, eu cu o joarda Bull Fighter de 75 lei si mulineta asta de 250 lei ... Asa e in tenis si la peste , conteaza ce ai in apa , nu ce ai pe mal.
Vezi ca vinde aici una identica cu a mea PsiHo si e baiat de incredere.
Bafta!
Si sa vezi ce se uitau la mine baietii cu Certate si Carrot Stick cand m-au vazut cu stiuca de 9 kg, eu cu o joarda Bull Fighter de 75 lei si mulineta asta de 250 lei ... Asa e in tenis si la peste , conteaza ce ai in apa , nu ce ai pe mal.
Vezi ca vinde aici una identica cu a mea PsiHo si e baiat de incredere.
Bafta!
fara suparare dar din filmuletul asta inca nu reiese ca e filmat cu ochelarii.silviu_09 scrie:Un filmulet facut de un prieten care are ochelari identici
http://www.youtube.com/watch?v=YeyRzWEBqRo
Catch & relax
atunci cand ii ai ii folosesti ca atare, adica filmezi ce te intereseaza, nu sa faci marketing
prietenul meu nu s-a gandit ca o sa apara pe youtube cand a facut filmuletul care era de 30 de minute, si oricum a selectat o secventa in care sa se vada cat mai putine detalii ale locului de pescuit, el e destul de secretos
prietenul meu nu s-a gandit ca o sa apara pe youtube cand a facut filmuletul care era de 30 de minute, si oricum a selectat o secventa in care sa se vada cat mai putine detalii ale locului de pescuit, el e destul de secretos
eu te cred,dar tu ai putea face un filmulet pentru demonstratie pentru ca ma gandesc ca nu sunt primul si singurul care ar dori asta.silviu_09 scrie:atunci cand ii ai ii folosesti ca atare, adica filmezi ce te intereseaza, nu sa faci marketing![]()
in ceea ce priveste locul acela secret,poa' sa si arate ca poate merge altul si nu prinde.la pescuit nu conteaza doar locul.trebuie si noroc si indemanare si scule.
Catch & relax
Re: Vand ochelari de soare noi cu camera de filmat incorpora
Preturi noi: 150 ron cu card de 4 GB, 170 lei cu card de 8 GB!!! iar fara card 120 lei.