vand mulinete
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Desi am si eu un obiect care intra in categoria de mai sus, eu unu sunt total de acord cu ce spune cit_a mai sus. Este absolut normal si natural ca pretul sa fie prezentat odata cu aparitia anuntului.cit_a scrie:Parerea mea umile este ca moderatorii sa impuna in statut la rubrica vanzari-cumparari sa se impuna la orice vanzare sa fie clar in anunt ce vinde /stare/pret/etc. Multi vand pe aici dar la pret zici ca sunt secrete strategice ,....... preturi numai pe PM , bla,bla,bla......
Scuze de off-topic si spor la vanzare.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Soricule vezi-ti de treaba te rog. Nu am facut altceva decat sa sustin ideea unui coleg de forum.
Cat despre preturile la produsele pe care le vand eu, din cele pe care le-am vandut deja sau cele pe care le am momentan la vanzare, cred ca e destul de evident ca e cu cel putin 20-25% mai ieftin decat in magazinele de la noi.
Asta poate fi confirmata oricand. Nu am facut niciodata bisnita cu sculele de pescuit.
Si ca sa nu ii stricam topicul omului, ar fi frumos sa purtam discutia pe privat. Cele bune.
Scuze de offtopic.
Cat despre preturile la produsele pe care le vand eu, din cele pe care le-am vandut deja sau cele pe care le am momentan la vanzare, cred ca e destul de evident ca e cu cel putin 20-25% mai ieftin decat in magazinele de la noi.
Asta poate fi confirmata oricand. Nu am facut niciodata bisnita cu sculele de pescuit.
Si ca sa nu ii stricam topicul omului, ar fi frumos sa purtam discutia pe privat. Cele bune.
Scuze de offtopic.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.