Vand mulinete rapitor noi si SH
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Vand mulinete rapitor noi si SH
Vand urmatoarele mulinete pentru ca am adunat prea multe:
Second Hand:
Spro Black Arc 8400 Tuff Body folosita un sezon la feeder si un sezon la stiuca.
Mulineta are urme de utilizare dar functioneaza foarte bine.Cauciucul de la maner este crapat si trebuie inlocuit.
Nu are tambur de rezerva si are fir textil si husa textila.
Pret: 300 lei
Ryobi Ecusima 3000 Vi
Folosita un sezon la stiuca,are urme de utilizare dar functioneaza foarte bine.
O mulineta robusta.
Pret: 200 lei
Mulinete noi,cumparate in ultimele luni dar nefolosite:
Okuma Ceymar 1000 de la claumar,buna pentru ultralight
Am pus un fir din dechatlon de 0.10 de 79 lei rola.Are husa textila.Pret de magazin mulineta 165+79 fir.
Pret: 140 lei
Mulineta DAM quick FZ-200 FD de la mimteam luata de la targul F&H
am pus pe ea fir Favorite Master PE 0.08 green la 50 lei rola.Are husa textila.Pret de magazin mulineta 290+50 fir
Pret:270 lei
Poze pun diseara.
Trimit si in tara in anumite conditii.
Second Hand:
Spro Black Arc 8400 Tuff Body folosita un sezon la feeder si un sezon la stiuca.
Mulineta are urme de utilizare dar functioneaza foarte bine.Cauciucul de la maner este crapat si trebuie inlocuit.
Nu are tambur de rezerva si are fir textil si husa textila.
Pret: 300 lei
Ryobi Ecusima 3000 Vi
Folosita un sezon la stiuca,are urme de utilizare dar functioneaza foarte bine.
O mulineta robusta.
Pret: 200 lei
Mulinete noi,cumparate in ultimele luni dar nefolosite:
Okuma Ceymar 1000 de la claumar,buna pentru ultralight
Am pus un fir din dechatlon de 0.10 de 79 lei rola.Are husa textila.Pret de magazin mulineta 165+79 fir.
Pret: 140 lei
Mulineta DAM quick FZ-200 FD de la mimteam luata de la targul F&H
am pus pe ea fir Favorite Master PE 0.08 green la 50 lei rola.Are husa textila.Pret de magazin mulineta 290+50 fir
Pret:270 lei
Poze pun diseara.
Trimit si in tara in anumite conditii.
Re: Vand mulinete rapitor noi si SH
Mulinetele SH sint in stare foarte buna,la spro black arc am exagerat cu acel cauciuc care trebuie schimbat.O mulineta foarte buna pt stiuca/somn.

Re: Vand mulinete rapitor noi si SH
Salut,
tocmai doream sa o probez sambata motiv pentru care am echipat-o cu fir Berkley Fireline Crystal 0.08 (nou)
Pret cu firul asta 160 lei (pret de magazin 165+75/240lei)sau 140 + o rola de caperlan 0.10 care nu e rau deloc ( a costat si ala in jur de 70 lei)
Mulineta este noua si pare foarte bine construita.
tocmai doream sa o probez sambata motiv pentru care am echipat-o cu fir Berkley Fireline Crystal 0.08 (nou)
Pret cu firul asta 160 lei (pret de magazin 165+75/240lei)sau 140 + o rola de caperlan 0.10 care nu e rau deloc ( a costat si ala in jur de 70 lei)
Mulineta este noua si pare foarte bine construita.