Vand mulineta baitcasting de top!
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Vand mulineta baitcasting de top!
Vand o mulineta Abu Garcia REVO MGX SHS-L, un model ce a constituit pana nu demult varful de gama de la firma Abu, iar datorita pretului mult mai bun ca al modelelor de top de la Daiwa sau Shimano (dar cu performante la fel de bune), aceasta a devenit o reala amenintare la adresa titanilor mai sus amintiti.
Este foarte usoara si deosebit de comoda si performanta. Pe Cabelas se gaseste la pretul de 349$ (plus transport, bine-nteles). Puteti citi acolo mai multe detalii, respectiv review-uri pozitive, cu gramada.
http://www.cabelas.com/product/Abu-Garc ... arcia+revo
Mulineta am cumparat-o recent, nu am folosit-o niciodata, iar stapanul anterior sustine ca a scos-o pe apa fix de 2 ori. Cred, pentru ca arata si functioneaza absolut impecabil, 10/10, ca noua, in cutia originala, cu absolut toate accesoriile. Motivul vanzarii, si la mine si la gazda anterioara, este simplul fapt ca avem prea multe mulinete de cast, iar unele din ele trebuie sa le dau, ca efectiv nu am cand si cum sa le folosesc pe toate.
Pret 720 RON.
ROBERT DEMETER (0740 689583)
Este foarte usoara si deosebit de comoda si performanta. Pe Cabelas se gaseste la pretul de 349$ (plus transport, bine-nteles). Puteti citi acolo mai multe detalii, respectiv review-uri pozitive, cu gramada.
http://www.cabelas.com/product/Abu-Garc ... arcia+revo
Mulineta am cumparat-o recent, nu am folosit-o niciodata, iar stapanul anterior sustine ca a scos-o pe apa fix de 2 ori. Cred, pentru ca arata si functioneaza absolut impecabil, 10/10, ca noua, in cutia originala, cu absolut toate accesoriile. Motivul vanzarii, si la mine si la gazda anterioara, este simplul fapt ca avem prea multe mulinete de cast, iar unele din ele trebuie sa le dau, ca efectiv nu am cand si cum sa le folosesc pe toate.
Pret 720 RON.
ROBERT DEMETER (0740 689583)
Re: Vand mulineta baitcasting de top!
Pret negociabil!
690 RON, transport inclus!
Negociabil!
Pret negociabil!
Transport inclus