Vand mulineta ABU CARDINAL C3
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Vand mulineta ABU CARDINAL C3
Vand mulineta ABU CARDINAL C3 made in Japan,stare buna, tambur de rezerva.
Impecabila din punct de vedere mecanic.
Bucuresti
[album]http://imageshack.us/photo/my-images/36/img0752qot.jpg/[/album]
Impecabila din punct de vedere mecanic.
Bucuresti
[album]http://imageshack.us/photo/my-images/36/img0752qot.jpg/[/album]
Re: Vand mulineta ABU CARDINAL C3
Scuze, am uitat pretul: 550 lei.
-
liviupescariu
- junior

scuze , am uitat sa-ti raspund "Nu e nebun cine cere e nebun cine da"
" Dati-i unui om un peste si il vei hrani pentru o zi, invata un om sa pescuiasca si-l vei hrani pentru o viata ! "
pret nou 500 lei.
-
florin1948
- veteran

Lasand deoparte calitatile incontestabile ale unei mulinete cu mecanism 'MELC - ROATA MELCATA ' in pescuitul de spining
( in special la stiuca si somn) precum si faptul ca au un angrenaj "indestructibil "(cum spune un tip care mai bantuie pe site),
daca nu te deranjeaza f. tare ca returul nu e infinit, parerea mea e ca "bate "la poponet multe din mulinetele de generatie noua.
Este o mulineta care nu trebuie "bibilita" asa mult ca cele noi,extraordinar de fiabila si rezistenta in timp si care daca nu dai cu ciocanul in ea o ai toata viata ( si primele doua generatii de urmasi). Eu am un C4 si un C4x (rapida) de care sant indragostit.
Cu toate astea pretul de 500 RON mi se pare cam piperat ( eu le-am achizitionat cu 50 E bucata). Dar fiecare cu pretul lui !
( in special la stiuca si somn) precum si faptul ca au un angrenaj "indestructibil "(cum spune un tip care mai bantuie pe site),
daca nu te deranjeaza f. tare ca returul nu e infinit, parerea mea e ca "bate "la poponet multe din mulinetele de generatie noua.
Este o mulineta care nu trebuie "bibilita" asa mult ca cele noi,extraordinar de fiabila si rezistenta in timp si care daca nu dai cu ciocanul in ea o ai toata viata ( si primele doua generatii de urmasi). Eu am un C4 si un C4x (rapida) de care sant indragostit.
Cu toate astea pretul de 500 RON mi se pare cam piperat ( eu le-am achizitionat cu 50 E bucata). Dar fiecare cu pretul lui !
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
Pret nou 475 lei.
Vanduta. Se poate inchide topicul.