an de fabricatie 1998, toate placutele si seriile pe el, stare excelenta, motorul arata si functioneaza foarte bine. datorita faptului ca este in 2 cilindri , este la fel de silentios ca un 4 timpi, pe probate, diferente insesizabile atat la relanti cat si in tractiune.
cumparat anul trecut de pe ebay.de, neamtul sustinea ca are sub 50 de ore de functionare si asa arata cand a ajuns la mine, a mai facut la mine vreo 30 de ore ... nefolosit in apa sarata.
amestec 2%, consum real la 90 % gaz este de 1.3 l/h, deci mai mult decat un 4 timpi similar, care nu sare de 0.7-0.8 l la ora de mars.
pe de alta parte, este mai "puternic" decat un 4 cai 4t, pe barca pe care l-am folosit , mergand cu aceeasi viteza ca un suzuki 5 cp in 4t, cu care am facut comparatia.
si, are 16 kg !!! si se manevreaza extrem de usor cu o mana, poate fi bagat in mai multe locuri in masina, si evident poate fi pus pe orice parte vrei

vine cu 2 elice, ambele folosite, dar in stare buna. in plus, o gramada de piese de rezerva, practic il veti avea forever ...
Bloc motor :set complet de cilindri/pistoane, garnituri chiulasa si toate garniturile in rest .
set pentru pompa de apa, impeller, garnituri.
capac de rezerva, si alte chestii pe acolo de care nu mai imi amintesc acum ...
rezervor extern 12 litri, plus furtun , para, mufare etc ...
se poate vedea si proba oricand, in bucuresti.
pret 550 euro usor discutabil.
contact MP sau 0721 200 956 Toni
multumesc.