Vand Motor electric Endura 34 C2 12V
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Vand Motor electric Endura 34 C2 12V
Pentru Lucian pot garanta ca este un super domn - am de la el o barca si o mulineta Shimano Ultegra iar ceea ce a fost specificat in anunt a fost respectat pana la ultima "virgula". Deci cine doreste acest motor sa-l cumpere cu incredere caci il detine o persoana onesta si nu va avea surprize. Sanatate Lucian si multumesc ptr. barca - super ca de obicei.
-
- junior
o fi el bun dar mai bun e unul nou , ca la diferenta de 100 si ceva de lei pentru unul nou cu factura si garantie... se merita mai bine
daca ar zice un 450-500 cum au mai dat si altii si cum se dau..
daca ar zice un 450-500 cum au mai dat si altii si cum se dau..
-
- veteran
http://www.arw.ro/produs.php?p=12704
unul nou e 891lei, luci il vinde cu 650lei... e un pic mai mult decat 100 si ceva de lei... daca nu-i bun pretul omului sunteti liberi sa cumparati de unde doriti...
unul nou e 891lei, luci il vinde cu 650lei... e un pic mai mult decat 100 si ceva de lei... daca nu-i bun pretul omului sunteti liberi sa cumparati de unde doriti...
-
- junior
daca mai cauti gasesti si mai scump...dar si mai ieftin insa scuzati-ma,cum ati ajuns dvs sa-mi raspundeti ?personal nu-mi amintesc sa va fi intrebat nimic totusi ma bucur ca sunteti asa amabil sa-mi oferiti informatii dar v-as fi recunoscator daca in postul si anuntul dumnealui imi raspunde..tot dansul si nu diversi...in regula? va multumesc
-
- junior
pretul initial era 700...apoi daca o sa scada la 4 sa nu-mi spuneti ca diferenta e muult mai mare decat am spus initial,ok?
va mai astept cu alte raspunsuri in numele dansului doar daca dvs platiti diferenta...
nu vorbesc din necunostinta de cauza ci la o relativ scurta analiza a pretului second hand la acest produs am vazut ca se vinde si la 400-500 lei..si de obicei un produs second hand se vinde cu 50 % din pretul initial..adica exact ce va spuneam ca am gasit pe internet..400-500
va mai astept cu alte raspunsuri in numele dansului doar daca dvs platiti diferenta...
nu vorbesc din necunostinta de cauza ci la o relativ scurta analiza a pretului second hand la acest produs am vazut ca se vinde si la 400-500 lei..si de obicei un produs second hand se vinde cu 50 % din pretul initial..adica exact ce va spuneam ca am gasit pe internet..400-500
-
- utilizator constant
Cine doreste poate sa ceara si 200 ron pe motorul care detine, eu sincer nu pot sa i-mi bat joc de mine si de munca mea numai asa de dragul de a vinde un produs cu 50% din valuarea lui de nou. Nu tin cu disperare sa vand acest motor, am luat aceasta hotarare deoarece sta degeaba.
http://www.pescuitlafeeder.ro
http://www.pescuitlafeeder.ro/forum
http://www.pescuitlafeeder.ro/forum
-
- junior
sigur ca da,produsul in definitiv va apartine,dar sa stiti ca nu intinereste si nici nu se scumpeste..numai bine
-
- junior
sigur ca da,produsul in definitiv va apartine,dar sa stiti ca nu intinereste si nici nu se scumpeste..numai bine
Da nu inteleg ce te tot bagi tu pe anuntul lui?? daca vrei sa cumperi cumperi.. da nu tot te baga aiurea.. ca nustiu ce nustiu ce..
Fiecare cere si ofera ce vrea.. nu esti tu intermediaru sa faci pretul corect..
Fiecare cere si ofera ce vrea.. nu esti tu intermediaru sa faci pretul corect..
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
-
- junior
nici eu nu inteleeg cu ce va priveste e dvs?eu discutam on topic despre produs si pretul acestuia.dvs de unde ati mai aparut?
o sa va citez:daca doriti cumparati daca nu nu in rest..despre ce vorbim in topicul dansului?
o sa va citez:daca doriti cumparati daca nu nu in rest..despre ce vorbim in topicul dansului?