Vand motor de barca rusesc - Saliut 2cp, 2t
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Vand motor de barca rusesc - Saliut 2cp, 2t
Vand motor de barca rusesc, Saliut, nou, nefolosit. 2 timpi, 2 cp, 1984 (cred), manual, acte, etc. Are multe accesorii de rezerva, un set complet de garnituri, sfoara si colt de starter. Greutate in jur de 10 kg, cizma rabatabila, rezervor incorporat, cca 1,5 l. Este intr-un rucsac fixat pe o placa pentru un transport in siguranta. A stat in garaj, nefolosit.
Pret 1200 lei.
Cristi
0724322009
Pret 1200 lei.
Cristi
0724322009
-
LUCIOPERCA
- utilizator constant

Eu am avut un motoras dinacesta la inceputul anilor '90. Am facut cu el vreo 200 ore. Nu mi-a facut necazuri exceptand garnitura de chiuloasa care s-a ciupit dupa vreo 15-20 ore (defect de fabricatie la ea). La acea vreme am cumparat motorul cu un set de segmenti, o garnitura de chiuloasa si o elice de rezerva + schema mecanica (asa a venit pachetul din magazin). L-am cumparat cu vreo 300$ si l-am vandut cu 100$. Avea un consum de aproape 1,5 litri/ora pus pe lotca pescareasca de 16 crevaci si mergea... in loc de rame. Urmatorul motor a fost un Tomos de 4.8cp (super motor) care consuma, pe o Laguna Minor incarcata la blana, 1,2 litri / ora.
.
Scuze pentru offtopic!!!
Scuze pentru offtopic!!!
Bucuresti
- danielcocea
- veteran

te intereseaza un schimb{http://www.baterii-lux.ro/detalii/614/b ... /europlus- e-grohe/baterie-lavoar-cu-senzor-europlus-e-grohe/}+500 lei?