Vand Matagi TR76 Super Shore L
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Vand Matagi TR76 Super Shore L
Se vinde lanseta montata pe blankul din titlu
Are inele Fuji Torzite, Titanium cu plecare de16 si top 4, 11+1 inele si mandrina Fuji VSS16.
Toate componentele sunt Matagi(arbori de grafit, cea mai fina pluta posibil pentru maner, wind check-uri )
Lanseta are 2.28m si 90 de grame si se echilibreaza perfect cu o mulineta de 220gr.
Am pescuit-o cu 3-10 gr + kopyto de 6-7.5 cm si cel mai bine se simte cu 5-7gr+guma.
Piesele au fost comandate prin Asava si montate de Boje.
Pret 1.500 lei. Accept si schimb cu bat dintr-o bucata de 2m (din aceeasi clasa).
Nu pot pune poze. Imi spune "cota fisierelor atasate a fost atinsa". Gasiti mai jos cateva.
https://spinningclub.ro/threads/vand-ma ... re-l.1530/
Are inele Fuji Torzite, Titanium cu plecare de16 si top 4, 11+1 inele si mandrina Fuji VSS16.
Toate componentele sunt Matagi(arbori de grafit, cea mai fina pluta posibil pentru maner, wind check-uri )
Lanseta are 2.28m si 90 de grame si se echilibreaza perfect cu o mulineta de 220gr.
Am pescuit-o cu 3-10 gr + kopyto de 6-7.5 cm si cel mai bine se simte cu 5-7gr+guma.
Pret 1.500 lei. Accept si schimb cu bat dintr-o bucata de 2m (din aceeasi clasa).
Nu pot pune poze. Imi spune "cota fisierelor atasate a fost atinsa". Gasiti mai jos cateva.
Re: Vand Matagi TR76 Super Shore L
de ce il scimbi ? TR 76 este mai senzitiv ca multe bete dintr-o bucata. sa nu-ti para rau.carbocalm scrie:Se vinde lanseta montata pe blankul din titlu
Sunt toate ?ansele sa regret b??ul ?sta, mai ales ca am pus tot ce se putea mai bun pe el.
Pescuiesc la ?al?u doar din barc? ?i un b?? mai scurt, pare mai ok.
Dar fiind vorba de ni?te decizii pur emo?ionale, pana nu te convingi de avantaje/dezavantaje pe propria piele, nu crezi pe nimeni.
Dar fiind vorba de ni?te decizii pur emo?ionale, pana nu te convingi de avantaje/dezavantaje pe propria piele, nu crezi pe nimeni.
respect , dar mai bine inveti pe pielea altuia decat pe a ta.carbocalm scrie:Sunt toate ?ansele sa regret b??ul ?sta, mai ales ca am pus tot ce se putea mai bun pe el.
Nu mai este valabil.
Se poate inchide.
Multumesc,
Bogdan
Se poate inchide.
Multumesc,
Bogdan
Lanseta revine la vanzare.
În urma transportului prin curier, a pierdut din p?cate un cm din vârf.
La nervi, atunci am cump?rat un nrx dintr-o bucat?, în aceea?i plaj? de grame.
Pret nou, 1400 lei.
În urma transportului prin curier, a pierdut din p?cate un cm din vârf.
La nervi, atunci am cump?rat un nrx dintr-o bucat?, în aceea?i plaj? de grame.
Pret nou, 1400 lei.
Am uitat sa men?ionez, ca lanseta a fost reinelata. În afara acelui cm, este în stare perfect?.
Valabil. Lanseta nu ?i-a pierdut din propriet??i. Se poate testa.