vand maceta

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

Scrie răspuns
valeriu28
veteran
veteran

vand maceta

Mesaj de valeriu28 » 14 Ian 2015, 13:35

Pentru cine nu are sau nu mai gaseste (am luat eu azi pe ultimele din Dragon, dupa multe rugaminti)
Am luat azi 2 macete, una pentru mine si una pentru un prieten, intre timp si-a luat alta si eu am 2.
Asa ca, una o scot la sacrificare:
Otel, pare foarte rezistenta si robusta, manerul impletit, asigura grip bun, nu e ea brici dar destul de ascutita.
47cm doar lama, lungimea totala e de 65cm. grosimea lamei 4mm, si are teaca impermeabila, cu snur prindere curea etc..
Destul de usoara, dar nu stiu exact cat cantareste. Maceta este NOUA ! din pacate nu am primit bon fiscal cu data achizitiei :))))

Am mai cautat, se pare ca nu prea se mai gasesc, iar in provincie am vazut marfa din Dragon la preturi aberante, gen 120-150 lei.
Pret: 55 lei + transport posta romana 3 lei daca nu sunteti din Bucuresti. Pretul este fix.

Poza mai jos:

Imagine
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !

valeriu28
veteran
veteran

Re: vand maceta

Mesaj de valeriu28 » 14 Ian 2015, 16:15

Am fost la Blades SPA, in 13septembrie s-o ascut, culmea, otelul e foarte bun calitativ si merge ascutita:)
mi-a cerut 15 lei, de pe o zi pe alta, dar cred ca o duc maine. Asta inseamna ca va creste si pretul sau o pastrez si pe asta, e bine de avut rezerva.
Deci, astept ofertele voastre doar azi la pretul asta, daca nu, maine dupa upgrade va fi 70 lei sau o retrag :)

valeriu28
veteran
veteran

Re: vand maceta

Mesaj de valeriu28 » 14 Ian 2015, 22:14

se poate inchide. Multumesc

Scrie răspuns