vand lansete

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

toni f
veteran
veteran

vand lansete

Mesaj de toni f » 13 Sep 2011, 10:38

se vand urmatoarele :

1. GLoomis Hotshot 1025, 8'6 (2.58 m) , GL2, custom made by laurentiu andronic ( de pe vremea cand inca se mai gaseau asa blankuri ) ...

putere 1/2 5 oz , extra fast, grip de pluta, inele fuji sic, tip lvsg, plecare 30 finish in 8 ...

nu va speriati de 5 oz ala, betele hot shot au un specific, partea de varf e mai finutza asa, si batzul asta arunca ok si voblere de 10 grame, dar are giga putere pe cele 2 treimi inferioare ...

perfect pentru jig pana cam in 50-60 de grame, si voblere mari pe dunare .... plus ca este o raritate, loomis nu mai distribuie blankuri de 3 ani de cand a fost cumparat de shimano, si nici nu va mai distribui vreodata ... pentru a putea avea asemenea bat, tre sa cumparati unul in varianta de cast, dezbracat si refacut, costuri cat china ....

a costat 980 de ron la dolar de 2.2 ron ... acum ar iesi pe la 1350 1400 de ron, presupunand ca se gaseste blankul ....

este pescuit 1 sezon juma, pana mi-am produs varianta IMX, de care nu m-am dezlipit pana acum :D

pret 700 de ron nenegociabil ! bonus tub de transport PVC de la cabelas

2. Stcroix Premier PS70HF2 , pescuit de 2-3 ori si apoi upgrade laurentiu andronic ...

7' (2.13 m), putere 1/2 - 1 1/2 ... upgrade adica schimbat inelele de la cele cu 2 picioare originale la fuji sic YSG, plecare 30 finish in 7, curatat blankul de rasinile alea de 2 lei, refinisat pluta sa fie ce trebuie, pe scurt facut tzatza de matza, batul este mult mai bun decat cel de fabrica ...

cel de fabrica aici http://www.fishshop.ro/Products/customview.aspx?id=122

precum ziceam, pescuit de 2-3 ori, acum dupa upgrade este preactic nou noutz ... nu a vazut apa, ca nu am apucat sa-l pescui si pe el :)

pret 550 de ron nediscutabil, bunos tub de transport din PVC cabelas ...

3. century NG, 7' (2.13 m) custom made by laurentiu andronic.

batul este facut dintr-un varf de lanseta de crap century ng de 3.96 metri (lanseta care costa 450 de euri la viata ei), are un carbon exceptional , si desi este foarte puternic, are o actiune forte interesanta , adica este parabolic ...

am testat cu el in piscina cateva naluci, este un ideal pentru pescuitul la stiuk cu jerkuri medii si mari, duce fara probleme si jerkuri de 80-100 de grame, fiind ok in acelasi timp si la slidere salmo de 7 cm ...

desi este super slim blankul, si conicitate mica, este foarte gros in carne, un milimetru sau chiar mai bine, de aceea este foarte puternic ... in acelasi timp, datorita calitatii carbonului, batul este si foarte usor, parca are 140 de g sau pe acolo ...

mai trebuie mentionat ca este dintr-o bucata ...

pret 600 de ron nediscutabil, bonus un tub de transport nou noutz de la maver ...

4. Gloomis SJR 783 IMX, 6'6 (1.98 m), actiune 3/16 5/8 ( 5-17 grame) custom by laurentiu andronic...
batul este de fapt GLX pentru ca are si scrimul de carbon ( fiind un bat demo, la lansarea seriei SJR, oamenii s-au straduit sa-l faca cat mai jmecher, indiferent ce scria pe el :) ) ...

este fenomenal de senzitiv, si fenomenal de extra fast ... comparabil oricand , realmente, cu orice japoneza de fitze de doua ori mai scumpa .... este la nivel calitativ comparabil cu evergreen temujin tactics alea alea ...

batul a ajuns la mine printr-un concurs fericit de imprejurari :D :D , aproape nepescuit, si a fost dezbracat complet de laurentiu, pus inele fuji sic, plecare 25 finish 6, split grip eva top quality mandrina fuji dps deluxe 17 etc etc etc ....

eu am pescuit cu el o singura data, pentru ca atat am pescuit anul asta la salau pe balta, si mi s-a parut fenomenal ... simti orice giugea, orice atac, cat de fin, pana si daca se freaca firul usurel de o alga ... iar la tzeapa, curenteaza grav ...

pret 1000 de ron nediscutabil (m-a costat 1200 de ron toata disctractia cu el ) plus bonus tub transport maver ...

contact pe mp, sau 0721 200 956, Toni.

ps: nu ma intrebati de ce le vand :evil: :cry: :evil: :cry:

toate sunt bijuterii ... dar ce sa facem, cateodfata ne despartim si de ce ne e drag :cry: :cry: :cry: ...

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 13 Sep 2011, 10:43

Toni
N-ai bani de Delta ??
www.wilddanube.ro

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 13 Sep 2011, 11:03

ceva poze cu lansetele aici http://img121.imageshack.us/g/dscf6038n.jpg/

@ cristi

nu-ti face griji boss:) la tine vin :) ... nu ca nu am bani e problema ...

am un mare giga hepta scandal cu nevasta-mea in clipa de fata, si mi-a sarit mustarul pe niste chestii, si am bagat giugelele la vanzare ...

am facut la un moment dat anul asta o promisiune ca nu mai imi cumpar scule de pescuit ( ce handicapat am fost :cry: :evil: :cry: :evil: ) si nu mi-am mai luat decat barca pneumatica 2500 ron , motor termic 2200 ron , 2 blankuri matagi t-rusell 1200 ron, un stradic 4000 550 ron , o daiwa tda 2500 450 de ron si un milion de alte giugele ace brice si carice intre timp ... vreo 2000 de euri adunate ... am mai dres-o ca am mai vandut una alta, un set de lansete de crap, un maxxum 55 plus bacterie etc ... dar tot nu ies sa pot sa-i zic nevesti-mii ca nu am bagat bani in plus :)

asa ca dau si molinetele de crap, plus betele astea , sa ma scot la par cu celalte investitii ...

si asa pierd o groaza de bani la ele ...

si poate ma enervez si mai tare si bag tot la vanzare si ma las , ca si asa nu mai e peste pe nicaieri :evil: :evil: :evil:

M & M
veteran
veteran

lansete

Mesaj de M & M » 13 Sep 2011, 11:30

Maestreeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
:wallbash:
boteaza-ma, cununa-ma, vino martor la divortul meu, ce pot face sa iau GL in rate?
:respekt:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 13 Sep 2011, 12:39

mariane, da-mi un tf scurt sa stam de vb de GL, ca vad ca nu (mai :shock: ) am numarul tau ....

andriipopa75
veteran
veteran

Mesaj de andriipopa75 » 13 Sep 2011, 15:39

tu crezi ca nevasta ta nu stie sa citeasca de spui preturile pe aici?

vezi ca unele neveste stiu ca un vobler e max 5 lei, un twister e 10 bani, ribul e barca cea veche la care i-am schimbat fundul, betele sunt cadou, etc

aaaa
uitasem

mergi te rog la cosmeticele ei (nu cred sa fie vreunul sub 50 lei), la gentile facute stiva si la pantofii de doar 500 LEI bucata, ce s-au demodat deja si fa-le poze, sa te vada ca le inventariezi

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 13 Sep 2011, 16:21

andrei, nevasta-mea stie exact cat a costat colectia :(

cred ca de fapt si de aici problema , ca eu am fost deschis la concept intotdeauna ... si i-am zis intotdeauna ce si cum , daca a intrebat, nu m-am ferit sa vorbesc cu laurentiu la tf despre viitoarea marfa custom , inclusiv preturile, am mers cu ea de mana la magazin la abrevis cand am luat de la dragos bana tisicurile pentru imxu de 8'6 etc etc etc ....

si in plus, mai se si pricepe usurel asa, desi nu pescuie, ca a invatat de la subsemnatul ...

si si mai in plus, nevasta-mea e cumpatata si nu face praf banii ca subsemnatul, care este mana sparta la deastea de peshte ... deci nu pot sa ii intorc faza cu cheltuiala ...

dar all in all, atat timp cat produc mult mai mult decat cheltui, nu pot sa inteleg de ce tot are o problema cu treaba asta ...

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 13 Sep 2011, 16:43

Sper sa nu te superi,dar am pus pozele sa se vada mai bine aici :
AdrianHD scrie:Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine E ok toni? :)
Until next time....Tight Lines!

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 13 Sep 2011, 16:47

nu ma supar adi, doamne fereste, multumesc frumos !!!!!!

cum sa ma supar, cand tu ma ajuti ?

ma supar ca ma despart de ele, dar mi s-a pus o pata, si is mai capos decat un asin !!!!

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 13 Sep 2011, 16:49

:D Era misto daca aveai Loomis-ul de cast ...
Until next time....Tight Lines!

Scrie răspuns