Scot spre vanzare cateva lansete si mulinete care stau degeaba la mine. Le voi enumera mai jos pentru a evita dificultati in comunicare prin anunturi individuale.
Numarul meu de telefon este 0755 015 776, pe whatsapp se pot trimite mai multe poze daca e nevoie de vreo clarificare in plus, pe forum nu pot urca anumite poze din cauza dimensiunii fisierului.
1. Lansete Kyorim Kyorim Ultina III C702MH 8-28g(213cm) și Kyorim Ultina C662L 3-12g (198cm) (ambele sunt din 2 segmente, actiune Fast) lansetele se prezintă în condiție excelentă ambele sunt ideale pentru jigging dar nu numai (doar cea MH are un mic semn superficial pe butt, irelevant dpmdv). Pret fix 600 lei fiecare. 2. Lanseta Shimano Curado 72ML BFS2 5-15g (218cm 2 segmente), Actiune Fast
Lanseta se prezintă în condiție excelentă, de mine a fost doar testată, nu se pretează nicăieri în arsenalul meu având deja lansete similare în plaja ei și comportamentul ei. Ideala pentru jigging. Pret 400 lei, usor negociabil daca mai e ceva de negociat. 3. Lanseta din fibra de sticla, custom made by Fleischer Adrian - Lungime 180cm (4 segmente), Putere 0.5-5g, Actiune moderate-slow
Lanseta am făcut-o pentru un moft, am pescuit de 2 ori cu ea la biban

• Lungime 6’11’’ (210cm)
• Putere aruncare 3/8-4oz (10-113g)
• Acțiune: eu o simt ca un moderat-fast, permite pescuitul cam cu orice tip de naluci (jig/cranks/swimbaits mari, swimbaits mici 🫣 cicade/chatterbaits/spinnerbaits) - știu ca e greu de crezut, dar e genul de lanseta care poate să îți înlocuiască cu brio un rastel întreg (e drept, nu supra-specializat, dar destul de bine încât să nu pleci cu 3-4 lansete după tine).
Lanseta este un monstru all-round, cu capacitate extraordinară de casting atât la distanțe mari (cu nălucile potrivite) cât și precis prin cotloane. Mie personal mi-a adus câțiva șalăi pe Dunăre/Siret și câteva știuci de talie medie.
Prețul este 3000 lei (ușor negociabil) 5. Mulineta Shimano Aldebaran 2016 BFS ieftin și bun.
Mulineta este evident utilizată dar încă rulează excelent.
Vine la pachet cu upgrade de tambur și rulmenți (tambur KTF / rulmenti hedgehog Air HD ceramici). La predare, se oferă și tamburul stoc al mulinetei, deci practic vei avea 2 tamburi pentru ea.
Prezintă zgârieturi pe carcasă, nu am menajat-o prea bine pe parcursul timpului, așa ca prețul este pe măsură. Cutia ei, nu o am la îndemână (este în Sibiu, iar eu sunt mutat în Galați, dar e doar o cutie de carton, nimic special în ea

Preț fix, de sărbătoare, 1200 lei, nu am ce să mai negociez la ea. Voi mai reveni cu adaugari pe masura ce voi descoperi echipamentele care nu isi mai au locul in arsenal.
Orice nedumerire/intrebare aveti, va astept sa discutam.
Fire intinse si portofele grase