1. lanseta lamigla - fibra de sticla - 210 m, una bucata, ptr casting, 14-30 gr, inele fuji, ptr stiuca + tub maver - pret 750 lei- bonus tub transport ;
2. lanseta mhx cbb8; 210m; fast; 1/2-1 3/8 oz ; stare excelenta - pret 850 lei;
3. lanseta mhx mbb74 extra fast, high modulus, inele fuji, tub maver; 14-28 gr 1050 lei [ o singura partida ]
4. mulineta daiwa tatula - r ; tws - 750 lei inclusiv fir textil
nr contact 0726 675 591 radu
ptr alte detalii se poat verifica la builder ul lansetelor, laurentiu andronic
motiv vanzare , mi am luat barca si pescuiesc pe dunare
vand lansete custom andronic - lamiglas; 2 x mhx
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: vand lansete custom andronic - lamiglas; 2 x mhx
1 3/8 il foloseai pe balti? 

Buna! Rog contact direct la Nr de tel din anunț sau whats'up.
Spun asta pt că anunțul e scris de colegul meu de pescuit ce nu are cont. Eu admiram bețele... Daca nu erau dintr-o bucata... Nu apărea nimic la vânzare... Astea sunt bete ce nu merita sa le chinui la Dunăre ... Părerea mea cel puțin... Mai ales datorita transportului complicat și riscant in barca...
Spun asta pt că anunțul e scris de colegul meu de pescuit ce nu are cont. Eu admiram bețele... Daca nu erau dintr-o bucata... Nu apărea nimic la vânzare... Astea sunt bete ce nu merita sa le chinui la Dunăre ... Părerea mea cel puțin... Mai ales datorita transportului complicat și riscant in barca...
preturile scad ci 100 Ron per lanseta pentru 1 și 2. A treia cu 150. Preturi finale pentru lansete cu o partida sau câteva partide.
Valabil! Și din curiozitate întreb cât ar fi dispusa lumea sa de-a pe ele? Mulțumesc!