Vand lanseta UL Daiwa Procyon 1,80m/0.03-3.5gr
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- theoneghost
- utilizator constant
Vand lanseta UL Daiwa Procyon 1,80m/0.03-3.5gr
salutare
Vand lanseta UL Daiwa Procyon 1,80m/0.03-3.5gr,noua,o am de aproape 1 an dar nu am apucat sa o folosesc.
http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... -7434.html
Pret fix 150 ron,Predare in Bucuresti
Vand lanseta UL Daiwa Procyon 1,80m/0.03-3.5gr,noua,o am de aproape 1 an dar nu am apucat sa o folosesc.
http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... -7434.html
Pret fix 150 ron,Predare in Bucuresti
-
- junior
lansete
salut
sunt interesat de aceasta lanseta (poate chiar la pachet si cu alivio acela...) dar sigur nu la acest pret (pt 30 ron in plus prefer sa o iau noua din magazin... cu garantie)
paradoxul face ca in acesta perioada chiar ma uitam dupa acest model (vroiam sa dau si un anunt ca o cumpar ...
)
toate cele bune
sunt interesat de aceasta lanseta (poate chiar la pachet si cu alivio acela...) dar sigur nu la acest pret (pt 30 ron in plus prefer sa o iau noua din magazin... cu garantie)
paradoxul face ca in acesta perioada chiar ma uitam dupa acest model (vroiam sa dau si un anunt ca o cumpar ...

toate cele bune
- theoneghost
- utilizator constant
pret
lanseta este noua,sta in dulap de cand am cumparat-o,iar cu garantia sunt de acord dar la mulinete unde ai piese in miscare...la lanseta nu are ce sa se intample...
ne intalnim,o vezi ...o cumperi daca iti place,eu pur si simplu nu am unde sa o folosesc
ne intalnim,o vezi ...o cumperi daca iti place,eu pur si simplu nu am unde sa o folosesc
- theoneghost
- utilizator constant
- theoneghost
- utilizator constant
-
- junior
...
daca totul e asa cum a fost descris mai sus (si nu vad de ce nu ar fi) lansetele ajung la mine...
multam
multam
- theoneghost
- utilizator constant
vandut
se poate inchide
multumesc!
multumesc!