miyagi scrie:Da. Dau pe Dunare si imi trebuie cu un TC-u` mai mare ca sa tina greutatea bine in curenti.bogdan82 scrie:De la 40g in sus cam gâfuie in lanseu...dai cu pilkere de 80-100g la verticala? Trase prin apa liniar, nu-mi prea imi pot imagina de ce trebuie sa fie in halul asta de grele...
Vand Lanseta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
N-ar fi neaparat o problema daca e buna. Oricum mi-ar place ceva de genul asteia. Fir intins! ... la vanzarebogdan82 scrie:ca sa pescuiesti comod cu 100g ai nevoie de un ghioagă grava(si la 3m cred ca va avea peste 350g)...lanseta care o vand este buna pt jig, dar pana in 40g...mai mult eu n-as arunca cu ea...dar 40g arunca OK.

cu toate ca, studiind tabelul vad ca e un model la 2.75m si 179g care e putin mai puternic decat lanseta care o vand eu...
Oricum...nu este o lanseta usora...dar nu este nici grea...este in schimb, foarte solida, eu controland un jig de 30g pe un curent de genu la 70m de mal fara absolut nici o problema(salai sau avati cu lanseta asta si fix pe locul ala mai mari de 1,5kg n-am scos, deci nu pot da detalii despre cum se comporta in drill cu ceva mai mare - dar de astia trageam fara nici o problema...
click pe poza pt marire

Oricum...nu este o lanseta usora...dar nu este nici grea...este in schimb, foarte solida, eu controland un jig de 30g pe un curent de genu la 70m de mal fara absolut nici o problema(salai sau avati cu lanseta asta si fix pe locul ala mai mari de 1,5kg n-am scos, deci nu pot da detalii despre cum se comporta in drill cu ceva mai mare - dar de astia trageam fara nici o problema...
click pe poza pt marire