Vand lanseta St Croix si mulineta Daiwa Triso
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Vand lanseta St Croix si mulineta Daiwa Triso
De vanzare lanseta spinning Legend Elite St.Croix SC.5 5S76MF2-G echipata cu inele 9+1 Fuji Titanium Torzite, mandrina Fuji IPS. Are 113 gr si blank verde doua bucati 2,30m putere 5-17 gr fast. Facuta de ULK
O vand ca am trecut pe lansete japoneze.
Pret 1500 lei. (Numai blankul si inelele acopera suma.)
De vanzare o mulineta DAIWA TRISO 2500 LBD. Este o mulineta old school, full metal, corp de 3000 si tambur de 2500, are 340 grame , 4 rulmenti si recuperare 5.1:1. (A nu se confunda cu modelul mai nou care are recuperare 5,8:1. Nu are cutie si nici tambur de rezerva. Este o mulineta dedicata pescuitului pe Dunare sau ape repezi la pesti nervosi si mari. Pt cine cunoaste are o clapeta de ambreiaj. Este made in JAPAN.
Este a unui amic, a cumparat-o de noua de la Aquamania si folosita cateva partide, fara exagerare, a costat o poala de bani atunci. Si acum in ziua de azi e minim 230$.
Arata si functioneaza 10/10.
Pret 400 lei.
http://www.plat.co.jp/english/daiwa/sal ... aiso.htm#1
http://www.tackleberry-hk.com/en/produc ... php?id=522
O vand ca am trecut pe lansete japoneze.
Pret 1500 lei. (Numai blankul si inelele acopera suma.)
De vanzare o mulineta DAIWA TRISO 2500 LBD. Este o mulineta old school, full metal, corp de 3000 si tambur de 2500, are 340 grame , 4 rulmenti si recuperare 5.1:1. (A nu se confunda cu modelul mai nou care are recuperare 5,8:1. Nu are cutie si nici tambur de rezerva. Este o mulineta dedicata pescuitului pe Dunare sau ape repezi la pesti nervosi si mari. Pt cine cunoaste are o clapeta de ambreiaj. Este made in JAPAN.
Este a unui amic, a cumparat-o de noua de la Aquamania si folosita cateva partide, fara exagerare, a costat o poala de bani atunci. Si acum in ziua de azi e minim 230$.
Arata si functioneaza 10/10.
Pret 400 lei.
http://www.plat.co.jp/english/daiwa/sal ... aiso.htm#1
http://www.tackleberry-hk.com/en/produc ... php?id=522
Re: Vand lanseta St Croix si mulineta Daiwa Triso
Daca nu e deranj mare ,pune 2-3 poze cu lanseta .Ajuta... 
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
sopvalentin
- utilizator constant

Zamfi ,stai cuminte,ai cumparat destule,nu ?
Nu e deranj dar m am hotarat abia seara tarziu dupa lungi dezbateri, venind de la o partida de pescuit obositoare si nu am mai avut tragere pt poze. Azi le voi posta.
Este batul care a fost scos la vanzare de Ulk acum ceva timp? Sau este altul comandat direct de tine ?Merci.
Mai schimbam si noi...sopvalentin scrie:Zamfi ,stai cuminte,ai cumparat destule,nu ?
Up!
Ala este. Un bat la superlativ insa m am spurcat la japoneze. Nu l dadeam ca e supertop dar am deja trei in aceeasi plaja.Zamfi scrie:Este batul care a fost scos la vanzare de Ulk acum ceva timp?
Acuma sincer treaba ta dar daca dai st. Criox ul ala e mare pierdere.
Indiferent ce japoneza ar fii are minusuri fata de o lanseta custom facuta ok din toate punctele de vedere.
Din ce imi aduc aminte lanseta aia era foarte ok.

Indiferent ce japoneza ar fii are minusuri fata de o lanseta custom facuta ok din toate punctele de vedere.
Din ce imi aduc aminte lanseta aia era foarte ok.
Gogol scrie:Ala este. Un bat la superlativ insa m am spurcat la japoneze. Nu l dadeam ca e supertop dar am deja trei in aceeasi plaja.Zamfi scrie:Este batul care a fost scos la vanzare de Ulk acum ceva timp?
Zamfi treaba e simpla: schimbi mandrina. Sti ca si mine ca e un blank de exceptie si merita banii .
Gogol si eu ti-am mai spus e o lanseta care merita tinuta dar fiecare cu gusturile lui. Cu toate ca mai am una ma mananca rau s-o iau de rezerva. Sper s-o vinzi repede ca ma provoaca.
poze in seara asta.