Vand lanseta Shimano LESATH

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
schumi
veteran
veteran

Vand lanseta Shimano LESATH

Mesaj de schumi » 22 Noi 2025, 10:10

Vand o lanseta Shimano LESATH, ultimul model, 2.89 m, 7-35 g, folosita o singura data, similar cu un produs nou. Se vinde fara husa originala, dar se ofera una inlocuitoare, vizibila in poze.

Mai multe detalii in link-ul de mai jos:

https://www.nordfishing77.at/ro/shimano ... 9-cm-7-35g

Pret: 1.850 lei
0753 304009

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Jet93
veteran
veteran

Re: Vand lanseta Shimano LESATH

Mesaj de Jet93 » 27 Noi 2025, 12:15

Salutare,
Shimano lesath ce tip de actiune reala are, este rigida sau slow?"cade in bot"? Ce mulineta ar echilibra batul?
Imi trebuie o lanseta pt distanta, destul de senzitiva si cu o putere suficienta sa intep la 50 metrii de mal. Pescuit la jig 10-20gr.
Daca este in regula iti pot oferi la schimb+/- diferenta alte lansete sau mulinete din anunțurile mele.
De cumpărat la pretul cerut nu ma incadrez...urmeaza sarbatori etc.
Mulțumesc frumos!

schumi
veteran
veteran

Mesaj de schumi » 27 Noi 2025, 17:40

Jet93 scrie:
27 Noi 2025, 12:15
Salutare,
Shimano lesath ce tip de actiune reala are, este rigida sau slow?"cade in bot"? Ce mulineta ar echilibra batul?
Imi trebuie o lanseta pt distanta, destul de senzitiva si cu o putere suficienta sa intep la 50 metrii de mal. Pescuit la jig 10-20gr.
Daca este in regula iti pot oferi la schimb+/- diferenta alte lansete sau mulinete din anunțurile mele.
De cumpărat la pretul cerut nu ma incadrez...urmeaza sarbatori etc.
Mulțumesc frumos!
Salut!

Lanseta este un moderat fast, adica un rigid o idee mai bland. Modelul a fost creat special pentru pastrav de mare, ce dracu o mai fi si ala, iar ca folosinta, aia mici cu ochii oblici care au facut-o, i-a spus ca trebuie sa faca fata cam la toata gama de naluci -jig, voblere, etc. Deci un fel de soldat universal, ca Van Damme :)
Dpdv al calitatii este top, nu cade in bot si se echilibreaza bine cu un Stradic marime 2500, care e pe la 250 de grame, dar eu am folosit-o in ziua respectiva cu un Vanford de 2500, care este si mai usor, ca am uitat acasa Stradicul. S-a potrivit bine si Vanford-ul.
Avand in vedere lungimea ei, cred ca un 4000 ar fi ideal ca si marime.
Acum nu stiu ce sa zic cu intepatul la 50 de metrii, cu spart gura la salai sau mai stiu eu ce alte minuni.
Eu pescuiesc atipic la salau, nu-mi plac lansetele dedicate, extra fast, mai degraba sunt cu cele fast sau moderat fast, mai blegute, pe romaneste. Este adevarat, pescuiesc doar pe balti.
Sunt mai mult decat indragostit de alea JA PO NE ZE, cred ca m-am nascut in tara gresita.
Nici nu trebuie sa-i intep, chiar daca sunt de cele mai multe ori cu botul strapuns - imi ajunge sa prinda jigul o pielita si sunt pe mal, am si uitat de cand am scapat un peste. Cateodat ridicam salaul din apa cu mana si le cadea jigul din gura singur, deci practic o lanseta buna, exclus ranga, face toata treaba. Alea de pe la televizor, sunt la televizor :)
Ca sa nu mai zic influenta pe care o are asupra prezentarii nalucii.
Revenind la oile noastre, vreau sa-mi vand lanseta, dar nu cred ca e pentru tine. Chiar daca face fata la tot ca ai zis.
Recent am vandut o Daiwa Airty, 2/70 cu 15-45 grame, pe aceea trebuia sa o cumperi. Era si ieftina. Si acum un an am vandut un Zenaq Snipe S86XX RG, aia chiar te-ar fi "coafat". Dar mai scumpa.
Acum fiecare cu stilul si preferintele lui, de asta-i frumos pescuitul.

Merci de interes si spor in toate!

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 27 Noi 2025, 20:56

mariuse,tu ai dat 587,77E pe aceasta lanseta? :shock:

schumi
veteran
veteran

Mesaj de schumi » 27 Noi 2025, 21:10

Nu, nu am dat, link-ul postat era doar pentru a se vizualiza caracteristicile lansetei si a materialelor folosite. Sunt destui producători care au vârfurile de gama la un cost asemănător, asa ca de ce nu ar avea și Shimano....
In schimb am dat peste 600 de euro pe un NRX 852s JWR+, si l-am vândut cu vreo 200 euro in minus, fara sa-i rup măcar etichetele, darămite sa-l pescuiesc. Nu era pe mana mea, nu aveam chimie cu el. A avut si ghinion sa-mi ajungă aproape in acelasi tip cu un Silverado Prototype si un custom de la Emilian, un NFC MB 733 X-Ray.
Cele bune!

Jet93
veteran
veteran

Mesaj de Jet93 » 28 Noi 2025, 10:25

Ea cred ca e ok, nu am avut ocazia sa vad vreuna. Chiar ieri am fost nevoit sa scot un peste de 2kg in lanseta de pe o faleza, deci clar avem alt stil.
Nu vrea nimeni sa forteze un bat in stilul asta...
Daca nu este pentru mine, nu este pentru mine.
Spor la vanzare!

Scrie răspuns