Vand lanseta Shimano ForceMaster Spinning

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Marcus_Turcus
junior
junior

Vand lanseta Shimano ForceMaster Spinning

Mesaj de Marcus_Turcus » 25 Iul 2008, 22:27

Vand lanseta spinning:

Shimano ForceMaster 2.10m / 10-30 gr / 2 tronsoane

- lanseta este NOUA, nepescuita deloc, deci este intr-o stare excelenta

- ca sa raspund dinainte carcotasilor la intrebarea "de ce o vinzi?" (cu care sunt obisnuit de la servici unde avem un HDD comun cu anunturi, vanzari, balarii), iaca raspunsul = am primit-o cado' , si ptr ca mie imi plac cele mai lungi...(betze :)), o dau cu placere.

Pret = 100 ron

0742 - 092 236
Cand dai la peste, gandeste-te ce ai face daca ai fi tu peste !!! :)

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 25 Iul 2008, 22:56

mah tu nu esti in toate mintile...cum vinzi ceva ce ai primit cadou??? :shock:

Marcus_Turcus
junior
junior

Mesaj de Marcus_Turcus » 25 Iul 2008, 23:05

HellRAISER scrie:mah tu nu esti in toate mintile...cum vinzi ceva ce ai primit cadou??? :shock:
da ce sa fac cu ea? nu imi e de folosintza ptr ca eu prefer minim 2,4m...am un EnergoTeam, doua de fapt, si un Sportex...asta e :) daca era de ziua mea hai ca trageam de mine sa nu o dau, da asa...la vanzare

Marcus_Turcus
junior
junior

Mesaj de Marcus_Turcus » 30 Iul 2008, 22:57

up

e negociabil :)

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 31 Iul 2008, 13:59

Turcus...Nu ai zileleastea drum prin Arad...? :roll:
Ca ai putea aduce batul cu tine.. M-ai putea suna... Te-as putea duce sa vezi ALCEDO.. SPRO Passion.. Te-as putea duce la in inghetzata.. :lol: :lol: :lol: Poate merem si la un peste...

Ce zici??
8)
...... ><(((@> .......

Marcus_Turcus
junior
junior

Mesaj de Marcus_Turcus » 07 Aug 2008, 21:11

hunting_xxx scrie:Turcus...Nu ai zileleastea drum prin Arad...? :roll:
Ca ai putea aduce batul cu tine.. M-ai putea suna... Te-as putea duce sa vezi ALCEDO.. SPRO Passion.. Te-as putea duce la in inghetzata.. :lol: :lol: :lol: Poate merem si la un peste...

Ce zici??
8)
fff tare :) da parca ziceai ca passion nu l-ai mai luat...

faza cu inghetzata mi-a placut :) :) :)

mersi de invitatie, nu pot, inca nu am masina. si cu trenul mi-e greu.

cand o sa pot...cu toata placerea.

acu nici la peste nu ma duc, nu pot, tre sa fac alea alea aleeea...adica amr 60 pana imi pun "catusele" :)))))

Mugurstefan
veteran
veteran

Sa vinzi un cadou ???

Mesaj de Mugurstefan » 07 Aug 2008, 21:27

Marcus de ce vinzi un cadou ???
chiar esti presat asa de rau cu banii ??
se zice , din superstitie ca nu te bucuri de ei..deci daca de aia 100 de lei mai pui de la salariu si-ti iei o bologneza de dat la salau pe Timis cica n-o sa prinzi peste ! :?

Am si eu o frectie de bat, un shakespeare. Il tin de manta de vreme rea... cand am avut batul rupt samd. + il dau la amici nepescari care vor si ei sa incerce si nu ma doare sufletul daca il rup.

Culmea e , ca acum dupa fro 6 ani de cand o tot mut de colo colo, i-am gasit si o specializare !
Deci... ..
Io zic s-o tii acolo, si mai incolo vezi tu ce faci cu ea... poate o sa fie buna odata...

In fine..poate nu ar trebui sa zic nimic... dar nahh... ma plictiseam si eu...
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Marcus_Turcus
junior
junior

Re: Sa vinzi un cadou ???

Mesaj de Marcus_Turcus » 07 Aug 2008, 21:40

Mugurstefan scrie:Marcus de ce vinzi un cadou ???
chiar esti presat asa de rau cu banii ??
se zice , din superstitie ca nu te bucuri de ei..deci daca de aia 100 de lei mai pui de la salariu si-ti iei o bologneza de dat la salau pe Timis cica n-o sa prinzi peste ! :?

Am si eu o frectie de bat, un shakespeare. Il tin de manta de vreme rea... cand am avut batul rupt samd. + il dau la amici nepescari care vor si ei sa incerce si nu ma doare sufletul daca il rup.

Culmea e , ca acum dupa fro 6 ani de cand o tot mut de colo colo, i-am gasit si o specializare !
Deci... ..
Io zic s-o tii acolo, si mai incolo vezi tu ce faci cu ea... poate o sa fie buna odata...

In fine..poate nu ar trebui sa zic nimic... dar nahh... ma plictiseam si eu...
mey "vecine"...nu e vorba de bani...e pus anuntul, dar cred ca o sa-l inchid cumva ca de cateva zile i-am gasit specializarea cum zici si tu = nu e asa rea la 2.1m...(ca io nu suportam scurtele pana acum cateva zile cand mi-am comandat un 7.6' de la cabelas)...si o fi buna cred pe...Cerna :D cand o sa ma duc RAR si asta ar fi suficient....si e un batz bunicel, are putere si usor.

faza cu bologneza si salaul e faina :)

M

mai bine zis, nu mai e de vanzare :)

rog operatorii-moderatori sa faca "closed"

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 07 Aug 2008, 21:57

Am dat si eu cu 7 pe rau cacerna.. si mai intram si-n apa...si tot mai trebuia sa dau din genunki... ca sa pot arunca..si ii zic la amicul meu... ; "trebuia aici un 6'6", la care el : - Da de un 5 ce zici ?? si eu :?

Asta ca sa te oripilez si mai mult ... :lol:

Lanseta aia de care pomeneam eu mai sus.. cica are actiunea Be , si putere de aruncare ( desi voi ii spuneti simplu 'putere" ), 5-15 gr... dar eu am incarcat-o si cu jiguri de 20 , am hartanit-o in fel si chip, am imprumutat-o la cei mai stangaci civili si tot n-a plesnit !

A prins si salau !! :shock: ...si asta pe Timis , unde comiti un sacrilegiu sa dai cu bete sub 2,40 !

Asta ramane insa intre noi.. sanu mai spui si la altii ! Contez pe discretia ta ! OK ? 8)

Ca am uitat sa va spun... betele astea europene is cam mincinoase... !

Deci, te felicit , ti-ai marit armele de atac cu inca una adevarata !

:wink:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Marcus_Turcus
junior
junior

Mesaj de Marcus_Turcus » 08 Aug 2008, 00:13

Mugurstefan scrie:Am dat si eu cu 7 pe rau cacerna.. si mai intram si-n apa...si tot mai trebuia sa dau din genunki... ca sa pot arunca..si ii zic la amicul meu... ; "trebuia aici un 6'6", la care el : - Da de un 5 ce zici ?? si eu :?

Asta ca sa te oripilez si mai mult ... :lol:

Lanseta aia de care pomeneam eu mai sus.. cica are actiunea Be , si putere de aruncare ( desi voi ii spuneti simplu 'putere" ), 5-15 gr... dar eu am incarcat-o si cu jiguri de 20 , am hartanit-o in fel si chip, am imprumutat-o la cei mai stangaci civili si tot n-a plesnit !

A prins si salau !! :shock: ...si asta pe Timis , unde comiti un sacrilegiu sa dai cu bete sub 2,40 !

Asta ramane insa intre noi.. sanu mai spui si la altii ! Contez pe discretia ta ! OK ? 8)

Ca am uitat sa va spun... betele astea europene is cam mincinoase... !

Deci, te felicit , ti-ai marit armele de atac cu inca una adevarata !

:wink:
de ce e sacrilegiu una de sub 2,4m pe Timis?

arma de atac e "adevarata"? adica cum? :)

Scrie răspuns