Vand lanseta rapture assasin xt

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Biban
veteran
veteran

Vand lanseta rapture assasin xt

Mesaj de Biban » 18 Mai 2012, 09:07

Vand lanseta RAPTURE ASSASSIN XT S762H 232 cm. 7gr-28gr.
Pret magazin 385 lei.
Pretul meu este 240 lei cu tubul original de fabrica al lansetei (varianta agreata pt expeditie posta, curier) sau 200 lei fara tub. Cine o doreste fara tub, obligatoriu predare personala, ca sa nu existe discutii.
Pretul este fix si nu raspund p.m.-urilor de genul: iti ofer atat ca am ingropat ieri pisica si am dat bani multi la popa sau e criza ca falimenteaza Grecia si creste euroiul.

Vegas_75
veteran
veteran

Re: Vand lanseta rapture assasin xt

Mesaj de Vegas_75 » 18 Mai 2012, 09:23

De cand ai lanseta si cat de folosita pare ca este ? Zgarieturi , alte probleme are sau e in stare buna buna ?

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 18 Mai 2012, 12:33

Lanseta o am de mic copil si o vand ca m-am plictisit de ea, acum m-am facut baiat mare.
Am rupto odata si am lipito cu super attack, nu se cunoaste, am spart doua inele si am pus niste ineluse de-a lu' fi-mea, ceva mai bun. Si ultima data mi s-a stricat mandrina si acum montez mulineta cu izolir band.
Are o zgarietura mare pe partea dreapta, din parcare, ca asa e la bloc.
Pretul e fix si toate mesajele de negociere o sa le ignor.

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 18 Mai 2012, 13:04

Aha, incep sa ma dumiresc ca matale vinzi acum de fapt un concept , o ipoteza, o paradigma chiar , un state of the art in domeniu a carei orice descriere este inutila spre nefolositoare si plicticoasa , motiv pentru care o simpla sublimare a spiritului prin transcederea spre miezul universului intrinsec si imuabil ne ofera o multitudine de informatii la care perpeptia noastra subtila ramane de-a dreptul coplesita in extazul efemer contemplativ atemporal.

red4dogs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de red4dogs » 18 Mai 2012, 13:35

:lol1:
" Dati-i unui om un peste si il vei hrani pentru o zi, invata un om sa pescuiasca si-l vei hrani pentru o viata ! "

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 18 Mai 2012, 14:05

Vegas_75 scrie:Aha, incep sa ma dumiresc ca matale vinzi acum de fapt un concept , o ipoteza, o paradigma chiar , un state of the art in domeniu a carei orice descriere este inutila spre nefolositoare si plicticoasa , motiv pentru care o simpla sublimare a spiritului prin transcederea spre miezul universului intrinsec si imuabil ne ofera o multitudine de informatii la care perpeptia noastra subtila ramane de-a dreptul coplesita in extazul efemer contemplativ atemporal.

Excelent!

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 18 Mai 2012, 14:33

Vegas_75 scrie:Aha, incep sa ma dumiresc ca matale vinzi acum de fapt un concept , o ipoteza, o paradigma chiar , un state of the art in domeniu a carei orice descriere este inutila spre nefolositoare si plicticoasa , motiv pentru care o simpla sublimare a spiritului prin transcederea spre miezul universului intrinsec si imuabil ne ofera o multitudine de informatii la care perpeptia noastra subtila ramane de-a dreptul coplesita in extazul efemer contemplativ atemporal.
:lol:

RADU35
junior
junior

Mesaj de RADU35 » 18 Mai 2012, 20:01

BIBAN nu poti sa ii dai gratis acel bat l VEGAS ca el daca se poate sa ia moca sau degeba ar fii cel mai bine
nu stiu ce cauta el in toate topicurile ba comenteaza ,ba il intereseaza dar nu am vazut un topic de la el sau macar sa cumpere si el ceva
am impresia ca acea persona bagacioasa care nu are ce face s se da iteresant ca le stie pe toate dar de fapt el habar nu are
:respekt:

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 19 Mai 2012, 11:28

Lanseta a fost scoasa pe apa de doua ori.

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 21 Mai 2012, 15:11

up

Scrie răspuns