numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
theoneghost
- utilizator constant

draqdevil scrie:Nu pot sa cred ca nu ai dat batul pana acum....Este un bat excelent la un pret corect!
suspect de ieftina...

-One often meets his destiny on the road he takes to avoid it-
-
nila
- senior

chiar am ramas dezamagit de reactiile multora de pe acest forum, oare nu mai crede nimeni in oameni cinstiti?
este adevarat , lanseta nu este noua, este putin folosita de mine, mai mult de cel care a avut-o inaintea mea are si o crapatura in manerul de pluta insa 90% dintre userii care mi-au dat mesaj privat s-au retras din cauza ca s-au temut de tepe chiar daca le-am scris clar in mesaj ca trimit si copie dupa buletin daca e nevoie sau acord si garantie verbala 1 luna de zile..
nu se mai vinde, imi cer scuze userului cu care ma intelesesem sa i-o trimit.( si el s-a razgandit de vreo 2 ori.. )
-
17 tsa
- veteran

eu sunt userul care s-a razgandit asupra lansetei,dar o singura data ,pt ca cautam alt model,am revenit vinzatorul confirma ca va trimite lanseta dar vad ca s-a razgandit fara sa de-a macar un mesaj,poate lanseta intradevar are un defect si atunci inteleg retragerea de la vanzare ori...........
http://www.rapitori.ro/forum/posting.ph ... 659bcc1ae3#...............
-
nila
- senior

da, intradevar, imi cer scuze ca nu ti-am dat teapa

pentru 200 lei mai bine lasa... cine vrea lanseta si e din bucuresti e invitatul meu sa o vizioneze.