Vand lanseta G-Loomis GL2

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
feugen
veteran
veteran

Vand lanseta G-Loomis GL2

Mesaj de feugen » 09 Iul 2011, 11:21

G-Loomis GL2 HSR 1021S/7' MAG-MEDIUM EX-FAST ACTION 10-20lb 1/4-11/4
Diametrele interioare ale inelelor: 25; 15; 9; 6; 6; 6mm
Am reparat (modificat) lanseta taind din cotor (care oricum era mult prea lung si ma enerva astfel incat => segmentul de varf este egal cu celalalt. Mai trebuie sa-i schimb inelul de varf, dar asta nu este o prioritate pentru mine.
Lungimea lansetei a devenit de 194cm, distanta de la finele cotorului pana la mandrina 24,5cm, mandrina 12,5cm, restul de maner de pluta 9cm. Acum lanseta este perfect echilibrata si daca mai doreste cineva sa o cumpare (mai mai ca-mi vine sa o pastrez) pretul a devenit 300 lei nenegociabil.

Imagine
Bucuresti

andi_frincu
junior
junior

lanseta

Mesaj de andi_frincu » 09 Iul 2011, 19:10

o intrebare... asta este toata modificarea facuta? taiatul din cotor? si a dus si la modificarea pretului? (inteleg ca varful nu este o prioritate si de aceea intreb )

... sper sa nu fie cu suparare si sa inteleaga spiritul de gluma al interventiei mele :D ...sunt convins ca de fapt e mai complexa modificarea...

toate cele bune si spor la vanzare
cu respect

g30rg3
veteran
veteran

Mesaj de g30rg3 » 09 Iul 2011, 20:24

mai intai varful, acum cotorul :lol: daca o tai la 1.80 pe la ce pret ajunge?

feugen
veteran
veteran

Re: lanseta

Mesaj de feugen » 09 Iul 2011, 23:12

andi_frincu scrie:o intrebare... asta este toata modificarea facuta? taiatul din cotor? si a dus si la modificarea pretului? (inteleg ca varful nu este o prioritate si de aceea intreb )

... sper sa nu fie cu suparare si sa inteleaga spiritul de gluma al interventiei mele :D ...sunt convins ca de fapt e mai complexa modificarea...

toate cele bune si spor la vanzare
cu respect
Adi, nu este cu suparare. Stai linistit :bere:
Ideea este simpla. Pretul cerut de 150 lei era unul total nerealist, intr-o perioada in care m-as fi bucurat la orice maruntis pentru a-i cumpara o pereche de ghete kangoo jumps copilului. Intre timp am facut rost de bani (ii aveam si am uitat de ei:lol:).
Chiar si la acel pret flacaii se tocmeau si ar fi vrut-o aproape pe gratis. Manopera nu era una ultra dificila pentru obtinerea unei lansete OK. M-a invatat un amic care se ocupa cu echiparea blanck-urilor ce trebuie sa fac. Pretul asta de 300 lei este unul realist care reflecta valoarea reala a lansetei. Oricum am mentionat ca nu sunt foarte hotarat sa o mai vand.
Bucuresti

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 09 Iul 2011, 23:14

g30rg3 scrie:mai intai varful, acum cotorul :lol: daca o tai la 1.80 pe la ce pret ajunge?
Georgica tata, ma gandesc si la "necesitatea" ta pentru 1,80. Vreau sa stiu daca-ti trebuie doar rapida sau sa fie si "vesela"? :lol:
Evaluez raspunsul ce-l vei da si-ti raspund la intebare. :bere:
Bucuresti

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 19 Iul 2011, 15:17

In minivacanta de 9 zile am avut ocazia sa probez lanseta si, conform sfatului celui care m-a invatat sa o "reabilitez", renunt la vanzare. Imi cer scuze daca acest topic a suparat pe cineva. :bere: & :respekt:
Bucuresti

Scrie răspuns