Vand lanseta custom
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Vand lanseta custom
Imouthes ai 10 ,daca ne-o vindeai de 1 Aprilie era 10*,oricum e bestiala 

Daca nu ti-ai dat seama asta e motivul pentru care vreau sa o cumpar. In afara de faptul ca inelele sunt rotative sunt si interschimbabile. Deci o lanseta buna si pentru somn pentru ca nu.........sforai, si excelenta si pentru jig-ing la oblete. Ati ratat o superlanseta. Saptamana viitoare scot la vanzare tot arsenalul. E singura care acopera toate nevoile unui pescar. Nici nu mai trebe sa pleci de-acasa si prinzi garantat peste.adrian99 scrie:dar despre inelele gold ceram cu care este echipata nu spune nimeni?
daca sunt si din acelea rotative...

)))))))))))))))))) vreau si eu )))))))))))))) 

- Beastmaster
- veteran
Hai s-o spunem si pe-a sincera: mai sunt si SCV-uri care nu sunt perfect drepte! Mai mult de-atat: asta pare un "slow "spre "moderate" si mi-e ca "balangane". Un fast, nu ai cumva???
Un pret te rog! Platesc in rate! Sau dau la schimb 2 japoneze + diferenta!!

Bravo,dupa atita tensiune...
Just Pike..&. Juve - Storia di un grande amore , Fino alla fine !
Singura chestie care ma enerveaza este ca vanzatorul este neserios nu da nici un fel de indicatii pentru aceasta bijuterie si nici pret,iar ce este mai grav e ca nu raspunde la oferte,eu spun sa ii dam o bila neagra

Nu va mai straduiti in zadar. Am intrat deja in posesia lansetei. Este conform descrierii, o bijuterie in adevaratul sens al cuvantului. Arata chiar mai bine decat in poza. Asa ca-i voi da o bila alba lui 'imouthes', cu toate ca ar trebui incadrat in categoria bisnitari, lanseta fiind noua si construita de el. Un tertip miselesc al unui mic producator.... Stati cu ochii pe el sa nu mai faca asa ceva pe viitor.

Mai eu cred ca tu unul mori de frica ca se apuca sa faca alta la fel (avand in vedere succesul de care sa bucurat la vanzarea asta) si nu de alta dar ai sa pierzi unicitatea bijuteriei......eu am doar o intrebare de unde a luat blankul, si bine ca ne-ai spus ca a vanduto ca nu de alta dar imi facea rau cu ochiul...sa iti aduca multi pesti si sa te vad cu ea cand ne-om intalni pe vreo baltajulien scrie:Nu va mai straduiti in zadar. Am intrat deja in posesia lansetei.Asa ca-i voi da o bila alba lui 'imouthes', cu toate ca ar trebui incadrat in categoria bisnitari, ... Stati cu ochii pe el sa nu mai faca asa ceva pe viitor.![]()

blancul se gaseste pa' http://wwww.nfstlammhgloo.atlantida.af. N-o sa ma vezi cu el pe balta pentru ca, cu asa scula prind peste fara sa mai fie nevoie sa plec nevoie sa plec de-acasa. Sic......nu inele.
Scuze pentru cum am scris,dar pe telefon e mai greu de verificat. Oricum, cred ca am reusit sa ma fac inteles. Uite ce face nepescuiala din noi. Debitam tot felul de halea pe net..