Vand lanseta custom MHX

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

swamp
utilizator nou
utilizator nou

Re: Vand lanseta custom MHX

Mesaj de swamp » 09 Iul 2012, 15:13

julien scrie:In afara de asta nu cred ca Sava monteaza o lanseta numai cu 60-70ron.
Intr-adevar aici iti dau dreptate, Sava nu monteaza o lanseta numai cu 60-70 de lei, dar daca te uiti cu atentie la lanseta ta, ai sa intelegi foarte usor de unde vine diferenta de pret dintre cei 2 rodbuilderi.

Poti sa te uiti pe situl lui, la "Galerie", ca sa-ntelegi de unde vine direfenta de pret.

Sti vorba aia ? Putin platesti, putin primesti !

julien
veteran
veteran

Mesaj de julien » 09 Iul 2012, 16:45

swamp scrie:
julien scrie:In afara de asta nu cred ca Sava monteaza o lanseta numai cu 60-70ron.
Intr-adevar aici iti dau dreptate, Sava nu monteaza o lanseta numai cu 60-70 de lei, dar daca te uiti cu atentie la lanseta ta, ai sa intelegi foarte usor de unde vine diferenta de pret dintre cei 2 rodbuilderi.

Poti sa te uiti pe situl lui, la "Galerie", ca sa-ntelegi de unde vine direfenta de pret.

Sti vorba aia ? Putin platesti, putin primesti !
Scuza-ma te rog, dar nu am inteles postarea ta. Pentru a evita confuziile te rog sa detaliezi!

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 09 Iul 2012, 17:21

swamp,

cred ca nu vrei sa intelegi un lucru clar

Julien a cumparat de la mine blankul MHX Blend la pret de lista si componetele tot al pret de lista.

Ce vezi in poze este lanseta construita de Julien corect dar fara briz brizuri. Are tot ce ii trebuie(stiinta necesara, dryer, rasini bune) dar nu s-a straduit sa faca niste poze decente si nu cauta sa prezinte lansetele intr-o lumina glossy.

Te asigur ca lanseta arata mult mai bine decat in poze, se vede ca pozele nu sunt facute cu un aparat macar mediocru sau de setari speciale ca macro sau altele.

Postul tau indica o interpretare tendentioasa desi Julien a explicat ca blankul MHX a fost cumaprat de al mine dar montat de el.

Modelul de blank este unul din cele bune de la MHX si pretul lansetei custom este sub valoarea lui reala.

E bine sa te informezi corect inainte sa misti degetele pe taste :wink:

costin_s
veteran
veteran

Mesaj de costin_s » 09 Iul 2012, 18:54

Am vazut batul, l-am pipait, mi-a placut. Pentru unii, implicit si pentru mine, stilul minimalist este cel mai bun. Va asigur ca din mana lui Julien ies bete excelente, iar pretul ce il cere pentru MHX-ul asta este mai mult decat decent!

julien
veteran
veteran

Mesaj de julien » 09 Iul 2012, 19:02

costin_s scrie:Am vazut batul, l-am pipait, mi-a placut. Pentru unii, implicit si pentru mine, stilul minimalist este cel mai bun. Va asigur ca din mana lui Julien ies bete excelente, iar pretul ce il cere pentru MHX-ul asta este mai mult decat decent!
Ai inviat botogasule? Sa-mi trimiti poze cu guvizii pe care i-ai prins ca daca nu te te fac de ras la toti pescarii. Vreau sa vad daca ti-ai doborat recordul de la Olt?????? :twisted: :headbash:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 09 Iul 2012, 19:05

sa'mi bag cucu... :shock:

daca nu'i sclipicioasa inseamna ca nu'i lanseta! :headbash: daca n'are fulgere si alte asemenea ca.ca-tu.ri nu'i "custom" nene.. iarna se monteaza optional instalatie de pom, altfel nu iesti pa trend..

Bafta la vanzare julien !

(pe cineva a napadid foamea tare rau..)

julien
veteran
veteran

Mesaj de julien » 09 Iul 2012, 20:44

Multumesc ,ranga' . Cand am montat lanseta nu m-am gandit nici un moment ca voi fi nevoit sa o vand. Asa ca este adevarat, nu am fost foarte atent la detalii.Am construit-o la modul minimalist, sa prind peste cu ea, nu sa o transform intr-un fetis. Nici pe poze nu m-am concentrat foarte mult pentru ca sincer ma despart foarte greu de ea. Ramane de vazut. Viata este si cu inconveniente, nu numai cu conveniente. Astept in continuare pana pe 20 iulie un pescar adevarat care intelege valoarea reala a lansetei. :respekt:

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 10 Iul 2012, 03:30

mai e o persoana care scrie mesajele cu bold.oare cine?cam nasoale impunsaturile astea aiurite ... flavius, nu-ti sta in caracter sa faci asa ceva. :oops:

julien
veteran
veteran

Mesaj de julien » 10 Iul 2012, 08:16

Valabil. Am incercat sa fac si cateva poze mai bune in dril cu o sticla de apa de1,5l
https://picasaweb.google.com/marius.jul ... directlink
Si un peste prins cu MHX-ul
https://picasaweb.google.com/lh/photo/A ... directlink

julien
veteran
veteran

Mesaj de julien » 10 Iul 2012, 18:58

AMR 10 zile.

Scrie răspuns