Vand Lamiglas XMG 50 9' 2" X-Fast medium power
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Vand Lamiglas XMG 50 9' 2" X-Fast medium power
nu e ranga.. dar ar merge si la jig .. pana in 7 g zic eu..
e f senzitiva
mersi octavio
e f senzitiva
mersi octavio
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
Romulus Vulpescu
- Beastmaster
- veteran

E putin fortat sa o "bagi" la jigging, lanseta nu are nici o treaba cu specificatia xfast in care e incadrata. Am si eu una asemanatoare, modificata pentru a obtine un plus de rigiditate. In schimb pe reactive, e nebunie de lanseta! Lanseaza excelent, iar ergonomia si priza mandrinei, dupa cum zicea si lau_bau, e incredibila. Spor la vanzare!mynu_cs scrie:nu e ranga.. dar ar merge si la jig .. pana in 7 g zic eu..
e f senzitiva
mersi octavio
Asta le zic si eu... dar tot primesc intrebari .. ca e buna la jig... ca e extra fast
)
E foarte buna la voblere .. dar daca vrei sa dai cu jiguri.. asta e
da ... nustiu dece e data x-fast
E foarte buna la voblere .. dar daca vrei sa dai cu jiguri.. asta e
Romulus Vulpescu
Romulus Vulpescu
- crapmaniacul
- veteran

Dupa cum o descrii, lanseta pare ideala ptr avat la malul Dunarii, ar rupe acolo ... Bafta la vanzare !
eu am zis ca pt avat am luat-o
dar pentru Somes .. oricum voblere scrie pe ea
dar pt 2-3 partide pe an .. nu merita sa o tin.., dar nu se stie niciodata
dar pt 2-3 partide pe an .. nu merita sa o tin.., dar nu se stie niciodata
Romulus Vulpescu
Romulus Vulpescu
Pentru ca lumea nici in ziua de azi nu face diferenta intre specificatii...una e sa fie fast sau extra-fast si total altceva sa fie o lanseta rigida dintr-un material high modulus. Inclusiv un blank de fibra de sticla poate sa fie x-fast....nu are nici o legatura una cu alta...mynu_cs scrie:Asta le zic si eu... dar tot primesc intrebari .. ca e buna la jig... ca e extra fast)
Nu stiu dece o vinzi ....cand o sa mai ai nevoie de distanta in lanseu sa ajungi la avati cu linguri sau alte smecherii .. ce o sa folosesti? Nu are concurenta la capitolul acela in arsenalul tau actual. Parerea mea.
- Beastmaster
- veteran

Am si eu una asemanatoare, e cel mult moderate fast.ULK scrie:Pentru ca lumea nici in ziua de azi nu face diferenta intre specificatii...una e sa fie fast sau extra-fast si total altceva sa fie o lanseta rigida dintr-un material high modulus. Inclusiv un blank de fibra de sticla poate sa fie x-fast....nu are nici o legatura una cu alta...mynu_cs scrie:Asta le zic si eu... dar tot primesc intrebari .. ca e buna la jig... ca e extra fast)
Nu stiu dece o vinzi ....cand o sa mai ai nevoie de distanta in lanseu sa ajungi la avati cu linguri sau alte smecherii .. ce o sa folosesti? Nu are concurenta la capitolul acela in arsenalul tau actual. Parerea mea.
Lanseta e x-fast clar,am dat si eu cu una identica.ULK scrie:Pentru ca lumea nici in ziua de azi nu face diferenta intre specificatii...una e sa fie fast sau extra-fast si total altceva sa fie o lanseta rigida dintr-un material high modulus. Inclusiv un blank de fibra de sticla poate sa fie x-fast....nu are nici o legatura una cu alta...mynu_cs scrie:Asta le zic si eu... dar tot primesc intrebari .. ca e buna la jig... ca e extra fast)
Beastmaster vezi ca ce ai tu nu mai pusca cu lanseta originala,e mult scurtata.
Si parerea mea este ca o lanseta lunga isi face treaba intodeauna la spinningul de pe mal.
Nu cred ca in banii cu care vrei sa o dai gasesti ceva mai bun.
Asta incercam sa-i zic si eu
.
Cat despre extra-fast...am dat cu lanseta asta dar nu am fost atent la actiunea ei...Totusi tind sa cred ca la incadrarea actiunii gasim foarte putine greseli din partea fabricantilor...ce nu putem spune despre plaja de greutati lansate specificata, dar asta e alta poveste....
Greseala fast/x-fast=rigid.... este prea adanc inradacinata in folclor, se pare.
Cat despre extra-fast...am dat cu lanseta asta dar nu am fost atent la actiunea ei...Totusi tind sa cred ca la incadrarea actiunii gasim foarte putine greseli din partea fabricantilor...ce nu putem spune despre plaja de greutati lansate specificata, dar asta e alta poveste....
Greseala fast/x-fast=rigid.... este prea adanc inradacinata in folclor, se pare.
- Beastmaster
- veteran

Pusca exact, pentru ca e modelul EXS 9'6" L. Chiar daca a fost scurtata (la 9'2"), are actiunea moderate fast, dupa cum e data si in catalog cea originala. Eu tineam minte (gresitlau_bau scrie:
Lanseta e x-fast clar,am dat si eu cu una identica.
Beastmaster vezi ca ce ai tu nu mai pusca cu lanseta originala,e mult scurtata.
![]()
![]()
E foarte probabil sa fie respectata specificatia si pentru cea de 9'2'', poate niste poze cu testarea actiunii ar putea fii binevenite (daca mynu_cs e dispus