Vand Lamiglas pro x bass
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Vand Lamiglas pro x bass
Lamiglas pro x bass , 2.10 m fast, 3.5gr-14 gr, o lanseta de salau pt finete, insa cu putere pe talon.
10 microinele alconite cu varf sic si mandrina fuji vss cu grip splitat de pluta.
Blankul luat de nou de mine de la totalfishing. O vand ca m-am plictisit de ea si imi doresc alta jucarioara.
Pret 600 lei.
10 microinele alconite cu varf sic si mandrina fuji vss cu grip splitat de pluta.
Blankul luat de nou de mine de la totalfishing. O vand ca m-am plictisit de ea si imi doresc alta jucarioara.
Pret 600 lei.
- stefanflorin
- veteran

Re: Vand Lamiglas pro x bass
cum cataloghezi pro x bass vis a vis de infinity bass? senzitivitate, in lanseu, in dril, etc. (parca aveai si infinity).
scz. de offtopic.
scz. de offtopic.
Urasc atarnatorii!
laure,pluta este murdara
nu te-ai pregatit deloc
spor
nu te-ai pregatit deloc
spor
E totusi greu de facut o comparatie deoarece sunt puteri diferite plus ca infinity e si prelungit la 2,28m. Infinity are peretii mai grosi, intaritura pe talon pt un surplus de putere, pare un bat care nu ti-e frica sa fi neglijent. si mult mai scump ca blank. :mrgreen:
E ceva mai senzitiv infinity, de lansat lanseaza la fel, cat despre drill, nu am stat sa le compar.
E ceva mai senzitiv infinity, de lansat lanseaza la fel, cat despre drill, nu am stat sa le compar.
vezi ca au ramas ceva solzi de salau pe piulita mandrinei
Lanseta dintr-o bucata.