Vand Lamiglas 8'6

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

tito
veteran
veteran

Re: Vand Lamiglas 8'6

Mesaj de tito » 29 Apr 2015, 08:39

Am uitat sa mentionez, din lipsa unui tub de protectie nu trimit in tara. Nu fac schimburi...si daca ma gandesc bine cred ca e mai intelept sa o retrag de la vanzare, asa ca cine o vrea sa se grabeasca...marti se va intoarce in dulap.

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 29 Apr 2015, 08:55

o decizie inteleapta :wink:

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 29 Apr 2015, 09:46

adrian99 scrie:o decizie inteleapta :wink:
Stiu Adrian, am zis ca nu voi vinde lanseta asta niciodata, daca era in plaja mai mare de greutati (28 gr) nu imi luam altceva. Cu toate ca nu gafaie cu 25 de grame. Ideea e ca am zis sa intru si eu in randul lumii si mi-am luat "o ranga" pentru salau si un alt bat ,initial tot pentru salau dar e mai moale pe varf...ideea e ca desi sunt lucrate frumos, noile bete nu cred ca vor avea calitatile Lamiglas-ului. Intamplator (dand la salau) au intrat ceva mustaciosi 10/20 kg si lanseta s-a comportat exemplar, e extrem de puternica pentru gama ei de putere. In dril oboseste extrem de repede pestele...ce sa mai vorbim, un bat de nota 20. La senzitivitate e peste multe bete "cu pretentii" destinate pescuitului cu plastice moi. Daca nu se da pana marti, o pastrez, astfel stiu ca am un bat de rezerva pe care ma pot baza. :)

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 29 Apr 2015, 10:24

tito scrie:
adrian99 scrie:o decizie inteleapta :wink:
Stiu Adrian, am zis ca nu voi vinde lanseta asta niciodata, daca era in plaja mai mare de greutati (28 gr) nu imi luam altceva. Cu toate ca nu gafaie cu 25 de grame. Ideea e ca am zis sa intru si eu in randul lumii si mi-am luat "o ranga" pentru salau si un alt bat ,initial tot pentru salau dar e mai moale pe varf...ideea e ca desi sunt lucrate frumos, noile bete nu cred ca vor avea calitatile Lamiglas-ului. Intamplator (dand la salau) au intrat ceva mustaciosi 10/20 kg si lanseta s-a comportat exemplar, e extrem de puternica pentru gama ei de putere. In dril oboseste extrem de repede pestele...ce sa mai vorbim, un bat de nota 20. La senzitivitate e peste multe bete "cu pretentii" destinate pescuitului cu plastice moi. Daca nu se da pana marti, o pastrez, astfel stiu ca am un bat de rezerva pe care ma pot baza. :)
Il citez si eu pe adrian99 (chiar de la el am luat acum multi ani lanseta :D ) si spun: inteleapta decizia de a o retrage de la vanzare.

Din aceleasi motive pe care le-ai expus si tu nu mai pescuiesc lanseta de vreo 3 ani de zile, dar nici macar o data nu mi-a trecut prin minte sa scot la vanzare. Mi se pare superba lanseta, capabila sa arunce chestii surprinzator de mici dar in acelasi timp sa aibe o rezerva in cotor pe care o gasesti doar la lansetele ce arunca dublul greutatii. Am tras de a mea de i-a crapat tot lacul de pe primele 3-4 inele :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 29 Apr 2015, 12:36

Deja incep sa regret ca am scos-o la vanzare...Doamne da sa nu vrea nimeni "vechitura" asta. :)

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 30 Apr 2015, 08:18

Au mai ramas 3 zile, dupa care ramane la mine. Sincer mi-ar parea rau sa o vand, cu 550 ron nu se gaseste ceva mai bun.

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 30 Apr 2015, 10:52

Din pacate (pentru mine) lanseta s-a dat.
Se poate inchide, multumesc.

Scrie răspuns